31 жовтня 18:12
Проходила інтерв’ю на позицію Media Buyer у компанії EvoPlay останні
Але є дуже велике АЛЕ, це фінальний етап — поліграф, нічого такого не бачу в ньому, це в мене другий раз досвіду на поліграфі, до цього також проходила на фінальному етапі у іншу компанію в якій після цього пропрацювала 5 років. Мені нічого приховувати, знаю якого роду запитання ставляться (чи вживали ви заборонені наркотики за останні 12 міс, чи є взаємовигідні стосунки з правоохоронними органами, чи витрачала рекламні бюджети з основного місця роботи на фріланс проєкт без відома керівництва (щодо останнього питання точно не пам’ятаю формулювання, але мало воно такий сенс) та багато інших запитань у такому стилі), тому погодилася.
На мою думку, треба бути, перепрошую, але «відбитою» людиною, щоб робити те, про що питають, тому ще це не легально та карається законом, чи навіть якщо робиш таке, то подалі триматися від поліграфа, тому, що як показують дослідження, то точність в нього
Повертаюсь до поліграфа, він відбувся 23го жовтня 2024, на жаль не знаю ім’я поліграфологині, яка проводила процес, але я її надовго запам’ятаю. Відбувалося це 2 години, в принципі не довго, заздалегідь попереджують, що
Закінчилося це все тим, що коли вже встала з поліграфа вона ще раз перепитала «чи хочу я їй щось розповісти?» мене від такого ще більше стало трусити, тому що відчувала себе як у дитячому садочку, коли тебе звинувачують в чомусь, а ти навіть не робив цього, максимально брудно та неприємно, знаю, що мене по факту ніхто не звинувачував і я сама можу спокійно спати, тому що знаю правду, але факт залишається фактом, цей тиск був.
Звичайно я не попала в компанію через поліграф, шкода що не вийшло поспівпрацювати. Тут лише хочу додати від себе, що якщо така висока точність у поліграфа, то в мене питання до поліграфологині, якщо вона не може проаналізувати свою роботу якісно і я не одна така людина, яка не попала до EvoPlay через таких професіоналів, то у чому сенс цього процесу.