21 жовтня 2024 17:29

Inha Yurchenko, Corporate Travel Manager в PJSC "Aviation Company "Ukrainian Helicopters"

Пройшла співбесіду в цій компанії, і хоча далі розмови з рекрутером не продовжилася, було приємно отримати зворотний зв’язок на пошту. Відверто кажучи, стандартні відповіді на зразок: «Після ретельного розгляду ваших навичок, досвіду та відповідності нашій команді, ми з жалем повідомляємо, що вирішили продовжити пошук кандидата з більш відповідною кваліфікацією» викликають змішані почуття. Такі відповіді типові — завжди хочеться отримати щось більш персоналізоване. Проте загальне враження від процесу позитивне!

Підтримали:  Oleh Savchuk

Ваші відповіді не вирізняються серед інших, особливо в IT-компаніях. Навіть листи-відмови виглядають майже однаково... Ви всі шукаєте особливу людину, яка б ідеально підходила вашій компанії, але при цьому залишаєте неприємне враження.

Інго, дякуємо за ваш фідбек! Коментар стосовно персоналізації зворотного зв’язку ми взяли до уваги спробуємо покращити цей аспект. Сподіваємося, що матимемо можливість знову побачити ваше резюме в майбутньому!