16 квітня 2024 12:50

Kateryna Kralia, Бізнес-тренер (soft skills) в EVOPLAY

Хочу залишити позитивний відгук про рекрутинговий процес в компанії та висловити подяку рекрутеру Павлу. З моменту 1 співбесіди (їх було 3) і до дня офферу пройшло рівно 2 тижні. Павло зв’язався зі мною в телеграмі та домовився про 1 етап, на ньому був присутній мій майбутній керівник та Павло, по закінченню співбесіди через годину мені написали, що готові рухатися далі. Ми домовились про 2 етап наступного дня (HR інтерв’ю). Наступного дня, після другого етапу, Павло запросив на 3 етап — знайомство з HRD. Рівно за тиждень з дня третього етапу отримала оффер. І звісно його прийняла, адже Evoplay була першою компанією в моєму списку бажаної роботи)

Протягом всіх двох тижнів Павло регулярно підтримував зі мною зв’язок в телеграмі, завжди відповідав на мої додаткові запитання, які виникали і загалом у мене склалося враження, що це мій добрий знайомий. Павле, дякую тобі дуже:)

Зараз другий тиждень, як я вийшла на роботу. Жодного разу не пошкодувала про прийняте рішення реалізувати себе тут. Керівник, який приділяє достатньо часу для пояснення всіх особливостей роботи та чує мене, чудова команда L&D, зручний графік роботи, наявність приємних бенефітів. Загалом, маю гарне перше враження та сподіваюся, що випробувальний термін пройде швидко і я продемонструю круті результати (тут все залежить від мене).

Підтримали:  Юлия Черных