21 грудня 2023 17:48

Устим Левандовський, Senior media buyer

Компанія вартує уваги. Дійсно хотів потрапити. Пройшов всі співбесіди. Приємні люди на всіх етапах. Видно, що аккумулюють найкращих спеціалістів у себе в команді. Уже були готові запропонувати оффер, але виник один нюанс, про який сказали уже в самому кінці — потрібно пройти поліграф. У мене 12и річний досвід роботи, працював певне в 7-8 компаніях, вперше зустрічаюсь з таким. Ручки ніколи не крав в офісах, рекламні лінки ніколи не підмінював на свої. Дивно це насправді: працював у величезному Адмітаді, де даних точно не меньше, але там все юридично регулюється НДА та сильним юр. відділом, а не псевдонауковими дослідами. Ну або компанія займається чимось таким, про що, як то кажуть, в голос не говорять. Не знаю. Дуже насторожив цей момент.
Хоча, дійсно дуже жаль, що не зміг свій досвід застосувати саме тут. Був би радий працювати тут у майбутньому, якщо політика до детектора зміниться.

Варта уваги — ну мені запропонували на 20% більше ставку, чим я сказав в своїх очікуваннях. Мої скіли не зовсім підходили під посаду, тому мені запропонували трохи іншу (робота з іншими джерелами трафіку), а не одразу реджектнули.
За цифри певне не корректно говорити — все залежить від посади. Але, думаю, вони вимагають поліграф для всіх кандидатів. Коефіцієнт плинності кадрів — та я не знаю, я ж лише просто пройшов інтерв"ю, а не аналітик компанії ))