9 червня 2023 13:50
Проходила отбор на вакансию маркетингового дизайнера. Все это длилось месяц.. МЕСЯЦ! (ответы приходилось ждать до 10 дней. бред. кем вы себя возомнили?): собеседование, 2 собеседование, тестовое задание, 3 собеседование... и после всего этого, говорят, что нужно пройти еще тест на полиграф! что простите?? а на первых этапах отбора вы не хотите уведомить про это?! ни слова не сказали, нигде не пишут об этом. А когда человек прошел уже весь путь отбора — выдают, что это необходимая процедура в их компании. Замечательный подход!!
ПЛЮС есть вопросы очень ЛИЧНОГО ХАРАКТЕРА никак не касающиеся работы.
Желание устроиться эту компанию пропало после этого ультиматума, стало интересно послушать вопросы и написать отзыв для будущих кандидатов.
Потраченное время и отвращение от этой компании и всех, кто причастен к отбору — DONE!
Юлія, дякуємо, що знайшли час поділитися своїм відгуком.
Розуміємо, що наш процес може здаватися затягнутим, але ми дуже ретельно підходимо до відбору, намагаючись приділити увагу всім кандидатам. Іноді можемо щось пропустити — але намагаємося цього не допускати. Передала команді рекрутменту — будемо покращувати процес.
У деяких юнітах нашої компанії, де вимоги інформаційної безпеки є першорядними, ми застосовуємо додаткові заходи, такі як тестування на поліграфі, для забезпечення максимального захисту конфіденційних даних. Ми розуміємо, що це може виявитися несподіванкою на більш пізньому етапі, завдяки вашому відгуку ми будемо прагнути робити цей процес більш прозорим на перших етапах.
Що стосується запитань особистого характеру, ймовірно, невірно були сприйняті. Ми повністю розуміємо і поважаємо важливість недоторканності приватного життя і конфіденційності для всіх кандидатів.
Ще раз дякуємо вам за те, що поділилися своїми думками. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся до мене напряму [email protected]