9 серпня 2022 13:01

Эдуард Верещагин, Project Development Manager з 2018 року

Працюю в компанії вже 4 роки, є чим поділитись
З плюсів:
— Є можливість кар’єрного зростання як по своїй спеціальності так і в суміжних. Багато зусиль для цього прикладати треба але можливо;
— Виходячи із попереднього пункту якщо вкладаєшся у роботу то можеш розраховувати на перегляди. Якщо розвитку немає то й переглядів також — справедливо;
— Є можливість отримувати в різних варіаціях ЗП на вибір співробітника. На момент написання коменту і воєнного стану — дуже актуально;
— Компанія організовує тімбілдинги для команди, навіть під час ковіду та війни. Це доречно, враховуючи емоційне навантаження на співробітників;
— Є варіанти роботи віддалено, в офісі або частково;
— Не дивлячись на війну, скорочень, зменьшеень ЗП не було, принанні не чув про таке.

З мінусів:
— Декілька є тимчасових обмежень через воєнні дії. Це заморозка страхової та курсів. але співробітники відносятся до цього з розумінням, бо більш важливі речі (як ЗП) — збережені;
— До війни розташування центрального офісу можна було віднести скоріш до мінусів ані ж до плюсів але наразі цієї проблеми немає враховуючи часткову відвідуваність

Перераховані вище речі відносятся до компанії в чілому. Дещо можливо відрізняється від команди до команди. Стосовно своєї можу сказати що пощастило опинитись у такому колективі.

Підтримали:  Natalia Korostiy Alina K Olga Afanas'yeva