EVOPLAY

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів

20 червня 2022 13:21

Ihor Sokhan, Senior PHP

Останні декілька років отримую регулярно пропозицію від компанії. Що свідчить про неймовірну «текучку». Як і 4 роки перша пропозиція була в команду з 10 чоловік так і зараз. + компетентність HR ... іноді скидають пропозицію взагалі не по профілю.

Але цього разу Ваша компанія взагалі знахабніла! Пропонувати неофіційне працевлаштування!
Ви зараз серйозно? Враховуючи ситуацію в країні, ви пропонуєте ухилення від налогів — браво...
Я вважаю, що такі компанії варто «відзначати». А компетентним органам зайнятися перевіркою компанії.

Ігорю,

Кваліфікація, якої ви володієте, вочевидь спонукає наших спеціалістів з підбору повертатися до вашої кандидатури впродовж такого тривалого терміну. Темпи розвитку нашої компанії доволі швидкі, тож нічого дивного в тому, що ви отримували схожі, на перший погляд, пропозиції. Але ми пропонували розглянути пропозиції у різні проєкти. Нашим кандидатам надається великий вибір можливостей комфортної співпраці. З початку війни ми сприяємо наближенню перемоги України шляхом запуску різних благодійних проєктів та волонтерських ініціатив.

Дякуємо за коментар, та все ж висновки з усіх боків зроблені досить упереджено. Будемо раді це підтвердити у подальшому спілкуванні на одну з вакансій холдингу.

Які упередження? В коментарах люди пишуть про звільнення без компенсацій й Ваш Айчар мені пропонує неофіційне працевлаштування... тоді коли людей звільняють, а ви розширяєтеся)
Я вже отримував офер від Вашої й нащастя надав перевагу іншій компанії, тому точно діалогу з вашим холдингом не буде!

То вже давно:

Складається відчуття, що на проекті велика плинність кадрів

Нешановні EvoPlay, а яке у вас розширення? Якщо в коментарях купа людей яких ви звільнили не видали ЗП?