24 лютого 2020 23:11
В грудні хотів влаштуватися в Евоплей контент-менеджером. Відправив резюме, відповіли швидко і запросили на співбесіду. Вона пройшла стандартно: тімліди ставлять питання по роботі, hr — про своїх ідеальних колег, чого ти хочеш досягти в компанії і т.д. В той же день мені зателефонували і сказали, що «готові рухатися зі мною далі». АЛЕ потрібно пройти поліграф. Про це я знав, тому був готовий.
Як мені здалося, поліграф ввели чисто із-за параної керівництва. Тебе сюди підіслали, щоб збирати інфу про керівництво? У тебе є взаємовигідні зв’язки з представниками кримінального світу... Жесть, здається в СБУ не так жостко запитують, як тут.
Поліграф я пройшов успішно. Hr сказала, щоб до кінця дня я чекав оффер. Але його так я і не отримав. Наступного дня мені сказали, що хочуть спробувати мене в другу команду.
Ок, знову співбесіда, знову нерви та трата часу. Наступного дня мені повідомили, що команди розформували і більше моєї вакансії немає. Хоча вона є, судячи по сайтам пошуку роботи.
ОТЖЕ. Hr Евоплей або безвідповідальна, або не професійна. Я потратив майже цілий день на 2 співбесіди та поліграф. Чіткої відповіді, чому мене не взяли, я так і не отримав. Лише казку про розформування команд.
Поки ви не отримали оффер звідси, не поспішайте уявляти себе в штаті. Та і взагалі, підшукайте щось інше.
А у мене сформувалося різко негативне відношення до компанії. Нікому зі своїх знайомих не буду рекомендувати іти працювати сюди.
Доброго дня, Едуарде.
Нам дуже прикро, що у вас виник такий негативний досвід. Компанія EvoPlay — великий холдинг, тому деякі продукти та позиції, на які розглядається кандидат вимагають від нас посиленого захисту. Саме тому існує перевірка поліграфом. Але вона максимально етична та стосується тільки робочих питань.
Іноді ми проводимо кілька зустрічей, намагаючись визначити найкращу можливість для співпраці, в тому числі, в інтересах претендентів, а тому зробили все, щоб підшукати для вас найкращий варіант. Шкодуємо, що ми не досягли взаємовигідного результату в перемовинах з вами. Однак у нас доволі часто оновлюються вакансії, і ми обов’язково сконтактуємо з вами, якщо з’явиться можливість, що відповідатиме вашим інтересам. Якщо у вас є додаткові запитання — з радістю відповімо на них.
Ви маєте рацію — оффер, це офіційна пропозиція нашої компанії, що свідчить про готовність співпрацювати. Лише вiн вказує, що компанія обрала того чи іншого кандидата.