10 жовтня 11:48
Нещодавно проходив скринінг та тех інтерв’ю в Everymatrix та хочу поділитись враженнями.
Скринінг. За останні два місяці у мене було кілька різних зідзвонів, але цей останній був найкращим, і його проводила Софія Борис. Спілкування пройшло легко і дуже позитивно, у мене навіть склалось відчуття, що мені уже провели міні онбордінг в компанію)))
Тех інтерв’ю проводили Руслан та Юрій. Що сподобалось: розмова з самого початку була направлена на визначення ширини мого кругозору і на розуміння того як працюють речі. Не було «душних» питань на зразок «__proto__/prototype», «var/let/const», «type/interface» і ін., які можна просто завчити. Це не була легка прогулянка, деякі питання мене заставили злегка понервувати, але не можу критикувати жодне з них, бо в контесті напрямку роботи компанії вони дійсно мали сенс (паттерни проектування, безбека і ін, де у мене відносно поверхові знання).
Я радий, що мені випала нагода отримати такий чудовий досвід, і він поки є найкращим. Ніколи раніше не стикався з напрямком iGaming, та в результаті мені сподобалось, бо це цілий новий світ з можливостями для росту.