EveryMatrix LTD

Київ, Львів, Бухарест (Румунія), Копенгаген (Данія), Маямі (США), Манила (Філіппіни), Чанша (Китай), Ski (Norway), Malta (Republic of Malta)

15 квітня 13:52

Артем Ирза, .Net Developer в EveryMatrix

Я працюю в компанії вже понад три місяці, тому хотів би поділитися першими враженнями.

Окремо хочу відзначити якісний онбординг, який організувала компанія. Він містить багато корисної інформації, яка дозволяє швидко адаптуватися та почуватися комфортно на новому місці.

Компанія має зручний офіс, з комфортними умовами та всім необхідним для роботи. Завдяки тому, що багато колег відвідують офіс, створюється робоча та мотивуюча атмосфера. Водночас компанія пропонує гібридний формат роботи, тож у разі потреби можна працювати з дому.

Приємно здивували й додаткові переваги, які надає компанія: страхування, заняття спортом, навчальні курси, англійська мова та інші корисні бонуси.

Ще один великий плюс — це активне корпоративне життя. Компанія регулярно проводить різноманітні івенти, командні заходи та зустрічі, які допомагають краще познайомитися і підтримують дружню атмосферу в колективі.

Я дуже радий, що приєднався до EveryMatrix та хотів би відзначити, що компанія надає всі необхідні ресурси та можливості для професійного зростання та реалізації потенціалу кожного працівника.

Підтримали:  Sofiia Borys Yuliia Heinyk