Eventyr

Київ, Харків, Львів

17 серпня 2023 21:44

Ганна Титаренко

Привіт! Я пропрацювала в компанії рік на позиції HR в штаті і продовжую співпрацювати вже у форматі проєктної роботі. Я бачила і бачу як компанія розвивається і працює над процесами. В компанії є можливості для розвитку, можливості приносити власні ідеї і реалізовувати їх. Команда відкрита до змін. В процесах абсолютно відсутня бюрократія, а в комунікації — вертикаль.

Якщо говорити про базове, то виплати компенсацій без затримок, робота по ФОП. Із бенефітів є медичне страхування та викладач англійської в штаті з груповими та індивідуальними заняттями, державні свята — вихідні.

Зі свого боку рекомендую компанію, адже мій досвід з нею був продуктивним мене і у мене є відчуття реалізованих HR проєктів, а не «копирсання» у рутині.

Аню, дуже дякуємо за твій відгук. Ми раді, що наша співпраця була і залишається дуже плідною. Твої слова надихають нас і підтверджують, що наші спільні зусилля приносять позитивні результати. Ми завжди готові працювати над подальшим вдосконаленням. Ми дуже вдячні за добрі слова.