Eventyr

Київ, Харків, Львів

13 січня 2023 3:53

Арсен Скоробрещук, Game Designer

Працюю віддалено у компанії майже 3 місяці і всі аспекти дуже подобаються)))

Спершу — дуже чітко й з доброзичливістю проходило знайомство, усі етапи відбору пройшов достатньо швидко, приємно коли не треба тижнями чекати на відповідь)

Адаптацію значно ускладнили відсутність світла і зв’язку через початок обстрілів інфраструктури, однак разом із компанією знайшли рішення — придбання для мене зарядної станції. Також для інших працівників згодом відновили роботу деяких офісів за допомогою генераторів.

Ще дуже радує особистий підхід до кожного, організація різноманітних онлайн івентів, де є можливість краще познайомитись зі співробітниками та загалом відкритий і дружній настрій один до одного незалежно від посади)

Єдиний, мінус який можу зараз визначити для себе це можливість взяти відпустку максимум на тиждень через те що це аутсорс компанія з великою кількістю клієнтів і проєктів.
І з цього виходить й позитивний момент для мене — можливість попрацювати над багатьма різними проєктами)
Плюс компанія намагається максимально нівелювати цю незручність за рахунок того що можна брати відпустку одразу після завершення випробувального терміну, а не чекати півроку)

Загалом прекрасна компанія, якщо вам комфортно працювати у форматі аутсорсу)

Арсене, дуже приємно читати твій відгук про роботу в Eventyr.
Так, дійсно у нас є обмеження відпустки у 7 робочих днів за один раз. Це пов’язано із впливом кожного учасника команди на бізнес-процеси компанії, але ми завжди, за потреби, шукаємо індивідуальні рішення.
Бажаю тобі розвитку і цікавих проектів разом з Eventyr.