Eventyr

Київ, Харків, Львів

Всім привіт! Працюю в Eventyr більше ніж 4 роки у якості менеджера з лідогенерації.
За цей час сформувалося дуже позитивне враження про компанію.
Компанія забезпечує комфортні умови праці (оплачувані відпустки, ведення рахунку ФОП, своєчасні виплати та страхування) та сприяє професійному розвитку. Особливо хочу відзначити чудовий колектив — доброзичливі та компетентні колеги створюють атмосферу підтримки та взаєморозуміння.

Також хочу відзначити прозорість дій в компанії та відкритись керівництва: раз на квартал проводяться онлайн зустрічі, де C-level розказує про справи в компанії та плани на наступний квартал; можливіть випити онлайн каву з CEO та задати будь-які питання.
Тому звичайно рекомендую Eventyr для співпраці)

Підтримали: Anastasiya UrsolNata Kriukovska

Дякуємо за твій чудовий відгук та теплі слова про Eventyr! Нам дуже приємно, що за більше ніж 4 роки ти сформувала таке позитивне враження про компанію.

Ми завжди прагнемо забезпечувати комфортні умови праці, сприяти професійному розвитку наших співробітників та підтримувати атмосферу довіри й взаєморозуміння в колективі. Також раді, що наші ініціативи з прозорості та відкритості знаходять відгук і цінуються.

Ми вдячні, що ти є частиною нашої команди, і сподіваємось, що співпраця з Eventyr залишатиметься такою ж приємною і плідною! 😊

Перейти до дискусії

Привіт! Працюю в Eventyr вже понад 3 роки як PM — компанія пропонує круті можливості для розвитку та кар’єрного зростання, а всі ідеї та ініціативи завжди вітаються. Команда Eventyr завжди підтримує, й ми разом шукаємо оптимальні рішення для будь-яких челенджів. Проєкти різноманітні та цікаві, а команда — професіонали, з якими комфортно вирішувати будь-які завдання.
Рекомендую Eventyr для тих, хто шукає стабільність і можливості для росту!

Підтримали: Anastasiya UrsolNata Kriukovska

Саша, ми завжди разом ведемо компанію до зростання та стабільності, і кожен з нас докладає зусиль, щоб робити її кращою. Ми дуже раді, що ти можеш розвиватися в компанії та демонструвати свій професіоналізм. Завжди цінуємо твої чудові ідеї, які допомагають покращувати процеси.

Перейти до дискусії

З радістю ділюся своїм досвідом роботи в компанії Eventyr, де працюю вже майже 4 роки. За цей час я спостерігала за розвитком багатьох процесів і мала можливість брати активну участь у деяких із них. Однією з ключових переваг компанії вважаю те, що кожен співробітник тут має голос і можливість зробити свій внесок у розвиток та становлення бізнесу.

Крім того, в Eventyr працює багато справжніх професіоналів, які охоче діляться своїм досвідом, завжди готові допомогти й підтримати у складні моменти. Я пишаюся тим, що є частиною такого професійного та згуртованого ком’юніті й маю можливість активно сприяти його розвитку й зростанню.

Підтримали: Anastasiya Ursol

Настю, дякуємо тобі за твій щирий відгук! Ми глибоко цінуємо тебе та твій вклад за ці 4 роки в нас. Для нас важливо, щоб кожен співробітник почувався комфортно та задовільняв свої професійні потреби. Успіху нам у спільному розвитку!

Hello everyone!
I would like to express my opinion regarding Eventyr Company:
I really appreciate the attitude of colleagues to me, respect with which I was treated during my working at this company. Eventyr team is wonderful. This is the most amazing collective in which I had worked. The practice tasks provided by my Team Leader Stas and sub-lead Denys were really key points of my self-development. During working at Eventyr I have learned really cool stuff, latest technologies which I definitely will implement during my future career path. There is no vertical hierarchy in this company, which means you can talk to any team member easily, even to CEO Danila, COO Oleg and HRD Natali, which is really cool! Each of team members I had chance to work with and communicate were really helpful, positive, professionals at the field they work at. I was really lucky to be a part of such a wonderful team. Wish you all the best Eventyr company! I believe that this company will reach the highest heights and will prosper further! I will definitely recommend working in this company!
Good luck, Eventyr!

Thanks a lot for sharing your positive experience at Eventyr Company. It’s fantastic to hear about the friendly atmosphere, exciting learning opportunities, and staying updated on the latest tech trends. Your positive feedback about the team being supportive and professional truly enhances the positive work environment. May good fortune be with you.

Перейти до дискусії

Всім привіт! Я працюю в Eventyr на позиції HR-менеджера вже 4-ий місяць і хочу поділитись своїми враженнями :)

Що хочеться відмітити:

1. Високий рівень рекрутингу.
Коли я шукала роботу, для мене було важливо знайти «саме ту» компанію, де мені б було комфортно починаючи від першої співбесіди. Весь рекрутинговий процес я проходила з Ярославом, і те, наскільки якісно та дружньо він зі мною спілкувався, наскільки грамотні та розумні питання задавав на інтервʼю, як тримав звʼязок на кожному з етапів та завжди вчасно давав фідбек, напевно послугувало одним з головних факторів, через які я прийняла офер.

2. Атмосферу в компанії. В Eventyr працюють просто неймовірні, потужні люди, з якими комфортно та приємно взаємодіяти, працювати на результат кожен робочий день. В разі потреби всі один одному допомагають, підтримують, надають конструктивний фідбек — це дуже цінно.

3. Тут ти не боїшся зробити помилку, бо в команді від самого початку вибудовується атмосфера довіри, чесноті, розуміння та конструктиву — тут окреме дякую своїй HRD :)

4. Свободу та можливість інтегрувати нові процеси. Тут тебе спонукають діяти та дають волю на впровадження процесів, які за спільним рішенням були прийняті як корисні для компанії. В компанії працює культура ownership — беремо відповідальність на себе за те, що пропонуємо та впроваджуємо ідеї в реальність. І це чудово працює для професійного зростання.

5. Пакет бенефітів. Наразі в компанії є якісне медичне страхування, чудові заняття з англійської (групові, індивідуальні, спікінг-клаби), є реферальна система, є бухгалтер, який повністю забирає на себе ведення ФОП, компенсація завжди приходить вчасно, і, звісно, є тім-білдінги — які є такими важливими для команд, які працюють на ремоуті ♥️

6. Потихеньку ми починаємо бачитись в офлайні 👀 Я до цього працювала в компанії на ремоуті, де працівники не мали можливості бачитись один з одним, тому я дуже і дуже рада, що нам вдається організовувати зустрічі в офлайні та обійматись вже вживу ✨

7. Підтримка професійного зростання. Тут помічають твою зацікавленість в певних процесах та направляють твій професійний розвиток туди, де ти відчуваєш себе найбільш натхненно.

8. Відсутність вертикального спілкування або зверхнього ставлення. Немає різниці, на який позиції ти працюєш, скільки тобі років, якого ти гендеру — всі на рівних та всі фідбеки цінні.

Коротше кажучи, дуже рекомендую Eventyr для співпраці :)

Підтримали: Yaroslav RadiichukNata Kriukovska

Настя, ми дуже раді, що ти стала частиною Eventyr. Разом ми можемо сприяти розвитку корпоративної культури та підвищенню потенціалу компанії, адже жодна компанія не існує без талановитих співробітників. Дякуємо.

Перейти до дискусії

Привіт! Я пропрацювала в компанії рік на позиції HR в штаті і продовжую співпрацювати вже у форматі проєктної роботі. Я бачила і бачу як компанія розвивається і працює над процесами. В компанії є можливості для розвитку, можливості приносити власні ідеї і реалізовувати їх. Команда відкрита до змін. В процесах абсолютно відсутня бюрократія, а в комунікації — вертикаль.

Якщо говорити про базове, то виплати компенсацій без затримок, робота по ФОП. Із бенефітів є медичне страхування та викладач англійської в штаті з груповими та індивідуальними заняттями, державні свята — вихідні.

Зі свого боку рекомендую компанію, адже мій досвід з нею був продуктивним мене і у мене є відчуття реалізованих HR проєктів, а не «копирсання» у рутині.

Аню, дуже дякуємо за твій відгук. Ми раді, що наша співпраця була і залишається дуже плідною. Твої слова надихають нас і підтверджують, що наші спільні зусилля приносять позитивні результати. Ми завжди готові працювати над подальшим вдосконаленням. Ми дуже вдячні за добрі слова.

Перейти до дискусії

Хей, працюю вже сьомий місяць в Eventyr як QA і маю бажання поділитись своїми враженнями.

Починаючи від співбесіди і до цього моменту — усі процеси робились дуже оперативно та зважаючи на мої особисті думки, компанія цінує людей та відповідно до них ставиться. Можу сказати що до кожного стараються найти свій підхід. Кожного місяця є процеси які вказують на те що компанія розвивається і намагається стати кращою у внутрішніх процесах. Водночас такі штуки як оплата та бенефіти стабільні. Також варто підмітити що є можливість розвитку особистих скілів і достатня гнучкість у виборі проектів. Якщо ви приходите на позицію Middle або вище — впевнений що вам сподобається. Нарахунок джунів- все залежить від проекту, що характерно не для продуктових компаній. Великим плюсом є різноманітні проекти, що дає можливість вивчати різні стеки та скіли, що також робить компанію гнучкою для ринку.

Щоб підвести підсумок скажу що в цій компанії ти почуваєшся «своїм», і не залежить з якого ти міста чи можливо навіть країни або який в тебе вік.

Святославе, дякуємо тобі за твій відгук! Для нас цінно, щоб наші люди ділились своїми ідеями та думками, адже так ми гарантуємо взаємний розвиток. Раді, що ти є частиною нашої команди!

Перейти до дискусії

Привіт, я працюю в компанії Eventyr на посаді Project Manager вже 5 місяців.

Якщо ти завітав/-ла сюди аби дізнатися, що з себе представляє компанія, то аби зекономити тобі час відповім коротко — НЕ ГАЛЕРА!

Якщо тобі достатньо мого короткого відгуку вище, то не гай час і йди кажи HRам з Eventyr «так згоден/-на (пройти співбесіду/прийняти оффер/тощо)».

Якщо все ж ти таки вирішив/-ила дізнатися трохи більше від мене, що ж сам/-а напросилася:

1. Співбесіда: Рекрутери ствлять цікаві питання і не «ллють воду». Питання на другому етапі(технічному) не співпадають з питаннями першого етапу(знайомство з рекрутером).. Незважаючи на свою заклопотаність, Head of HR Department знайомиться з тобою особисто(до когось приходить на останньому етапі співбесіди, до когось на онбордингу в компанію).

2. HRи обхожують тебе як бджілки квітку, допомагають з вирішенням усіх питань, що виникають як на початковому етапі роботи в компанії, так і в подальшому.

3. Є курси англійської мови в компанії, і що саме головне — індивідуальні. Компанія зацікавлення в розвитку твого «Лондон із зе кепітал оф Грейт Британ».

4. Що ж ще?
— Нетоксичні люди.
— Конкурентна заробітна плата, навіть в такі скрутні часи як зараз.
Щомісяця і без затримок!
— Щедра реферальна програма.
— Компанія входить до Sigma Group — так що з цікавими проектами проблем не буде. Проекти на будь-який стек і смак.
— Страхування від компанії — окрім звичайних лікарів, можна навіть до дантиста сходити за рахунок страхового полісу.

5. Порада: Якщо ти тільки потрапив в компанію та ще не встиг познайомитися з коллегами/командою проекту, то тобі допоможуть і не покинуть такі люди:
— HRи;
— Твій ментор на випробувальний період;
— PM проекту, на який тебе взяли.

Підтримали: Yaroslav RadiichukAnastasiya Ursol

Владе, дуже дякуємо за такий детальний відгук і раді, що ти частина нашої компанії. Віримо, що разом, ми зробимо дуже багато гарного та продуктивного.

Перейти до дискусії

Мала короткий досвід спілкування із рекрутером — Ярославом, що дало змогу оцінити процес та відразу розчаруватись. Брак досвіду вплинув на те, що не відповідним чином було проведено скринінг мого резюме, більше того, впевнено вказано на помилку, де її не було. Для мене це не приємна практика та підхід, де не володіючи інформацією починають відразу вчити, замість того, щоб спершу уточнити моменти, які не розумієш чи не розбираєшся, враховуючи що оцінюєш кандидата із очевидно більшим досвідом.

Дякую за ваше повідомлення, Олена. Мені дуже шкода, що ви розчарувалися у процесах нашої компаніїї. Я готова з вами поспілкуватися особисто, якщо ви — не проти, щоб дати змогу побачити, що компанія Eventyr — це команда, яка завжди намагається бути чемною та професійною. Це, дійсно, якесь непорозуміння. Готова надати загальну інформацію та відповісти на ваші запитання. Перепрошую, що виникла така ситуація.

Подивитись всі коментарі (2)

Привіт!

Хочу поділитись своїми враженнями роботи у компанії Eventyr (входить в членство Sigma Software Group)

В загальному:
До роботи в Eventyr я працював в рекрутинговому агентстві, де займав посаду Sourcer. Там займався пошуком та встановленням першого контакту з кандидатами, після чого агентство презентувало їх клієнтам.
Але з часом я зрозумів, що моя робота закінчувалась на презентації кандидатів для клієнта, тому вирішив рухатись далі. А саме мати змогу проводити співбесіди, спілкуватись з кандидатами та надсилати пропозиції про роботу. Мати змогу вкладати креативність та енергію в один великий результат над яким працює вся команда.
Що очікував — те отримав. Бонусом було те, що долучився до крутої команди, де відразу знайшов спільну мову. У зв’язці з командою ми створюємо великі результати в роботі.

Про мій випробувальний термін:
Мій онбординг та випробувальний термін відбувався в онлайн-режимі, але це не завадило мені адаптуватись та отримувати знання.
Я виконував дуже цікаві різнопланові завдання: так як пошук кандидатів, так й веденням наших вакансій на сайті. Цінним для мене було те, що коли я пропонував якесь удосконалення — до мене прислуховувались. Я ціную це.
Атмосферу, яку я відчув на своєму випробувальному терміні словами не передати. Мене оточили ті люди, з якими дуже легко та продуктивно працювати. Я дуже радий, що у нас є такий дружній колектив.

Завдяки мотивації та зосередженості у роботі мені вдалось успішно завершити випробувальний термін достроково. Цей період дає змогу дізнатись більше про компанію, про її цілі та напрям руху.
Зараз я відчуваю, що моя робота є цінною та відчуваю це по фідбеках від кандидатів та моїх колег! :)

Підтримали: Anastasiya Ursol

Ярославе, дякуємо за твій відгук. Це дійсно метч, ми неймовірно раді, що ти є частиною нашої команди. Далі — більше.

Перейти до дискусії

Привіт!) Відносно нещодавно приєдналась до компанії Eventyr що входить в Sigma group. Хочу поділитися враженнями від роботи в компанії.
Перше що справило враження то це налагоджені швидкі та змістовні комунікації між командами. Також хочу зазначити різнобарвність проектів: від мобайл, веб і до VR проектів. Набуття досвіду в роботі з VR проектами для мене це ще один + в багаж до вже набутого досвіду.
Також хочу зазначити що є можливість розвитку в компанії по IDP. До працівників тут прислухаються. Ще як плюшка тут то це уроки англійської мови.
Дякую за співпрацю та круті можливості)

Оксано, дякуємо за твій відгук та вклад у проекти. Дуже раді, що робочий процес у компанії цікавий та комфортний

Вiтаю!
Працюю в компанії Evantyr вже 5 років.
Мій робочий шлях починался з маленької душевної компанії,а зараз Eventyr це складова частина европейскої компанії Sigma Group.

Eventyr мав тернистий шлях розвитку своєї діяльності, щоб сьогодні створювати якісні програмні продукти, вивчати та впроваджувати новітні технології у розробку програмних застосунків, підвищувати професійні якості працівників, мати великий колектив, який живе улюбленою справою та являє собою потужну команду.
Компанія починала працювати з маленькими проектами, накоплювала досвід роботи, виконувала роботу над помилками, удосконалювалася, розширювала штат працівників, та вийшла на рівень роботи з великими проектами европейських ІТ компаній.

Я починав працювати у компанії над маленькими мобільними застосунками, а зараз працюю над великими проектами з розробки комп’ютерних ігор, проектів з VR та іншими застосунками.

Хочу подякувати керівництво компанії за гарне відношення до працівників, допомогу у вирішенні робочих питань, створення комфортних умов роботи, надання медичного страхування, організацію корпоративного відпочинку, мотивуючі тренінги, та мій улюбленний смаколик -вивчення англійської мови для підвищення рівня знань.

P.S дякую за крутий мерч)))

Владе, дякуємо за відгук про твій досвід з Eventyr. Намагаємося ставати ще кращими для наших колег :)

Перейти до дискусії

Вже майже 3 роки, як я працюю в компанії, і хотілося б поділитися з вами враженнями від співпраці з Eventyr. Коли я тільки влаштувалася в компанію, це була відносно невелика команда, але з дуже великим потенціалом і жагою розвиватися професійно. Так і сталося, з 2020 року у компанії відбулося ну дуууже багато позитивних змін, які й надалі сприяють розвитку, тільки тепер на новому рівні.

Що хочу сказати, Eventyr — це не просто робота, це прекрасна команда, круте керівництво, і можливості для розвитку. За 3 роки, особисто у мене, була купа можливостей для професійного росту, і звичайно робота, яка принесла гарні результати. І ще круто те, що ідеї і думки кожного мембера команди чують. А ще, компанія постійно додає круті плюшки для працівників, типу страхування, курси англійської з in-house teacher, і соціальний пакет.

І те що завжди цікавить: зарплатня завжди вчасно, відпустка 20 днів на рік, якщо завчасно узгодити, ніяких питань не буде, можна спокійно йти відпочивати :)

Аню, дякуємо за відгук про роботу і атмосферу в компанії. Нам дуже приємнно бачити твій ріст і розвиток разом з Eventyr за ці майже 3 роки. Сподіваємося на подальшу тривалу та плідну співпрацю.

Перейти до дискусії

Працюю віддалено у компанії майже 3 місяці і всі аспекти дуже подобаються)))

Спершу — дуже чітко й з доброзичливістю проходило знайомство, усі етапи відбору пройшов достатньо швидко, приємно коли не треба тижнями чекати на відповідь)

Адаптацію значно ускладнили відсутність світла і зв’язку через початок обстрілів інфраструктури, однак разом із компанією знайшли рішення — придбання для мене зарядної станції. Також для інших працівників згодом відновили роботу деяких офісів за допомогою генераторів.

Ще дуже радує особистий підхід до кожного, організація різноманітних онлайн івентів, де є можливість краще познайомитись зі співробітниками та загалом відкритий і дружній настрій один до одного незалежно від посади)

Єдиний, мінус який можу зараз визначити для себе це можливість взяти відпустку максимум на тиждень через те що це аутсорс компанія з великою кількістю клієнтів і проєктів.
І з цього виходить й позитивний момент для мене — можливість попрацювати над багатьма різними проєктами)
Плюс компанія намагається максимально нівелювати цю незручність за рахунок того що можна брати відпустку одразу після завершення випробувального терміну, а не чекати півроку)

Загалом прекрасна компанія, якщо вам комфортно працювати у форматі аутсорсу)

Арсене, дуже приємно читати твій відгук про роботу в Eventyr.
Так, дійсно у нас є обмеження відпустки у 7 робочих днів за один раз. Це пов’язано із впливом кожного учасника команди на бізнес-процеси компанії, але ми завжди, за потреби, шукаємо індивідуальні рішення.
Бажаю тобі розвитку і цікавих проектів разом з Eventyr.

Привіт

Знайшов вакансію в цю компанію на djinni. Написав сам, відповідь була доволі таки швидкою. Домовились про співбесіду. Співбесіда була 28го жовтня. Це було перше інтерв‘ю з HR Анастасією. Пройшло все на позитиві, я отримав відповіді на всі свої запитання щодо етапів співбесід, про цілі компанії, про внутрішні процесси. Все пройшло настільки лайтово та приємно що я був приємно вражений. Дуже вдячний Анастасії за таку атмосферу.

Нажаль в мене трохи змінились плани і я зупинив пошук роботи, тому про подальші кроки не можу розказати. Але культура в компанії мені дуже сподобалась ))) Коли відновлю пошук це буде перше місце куди я звернусь )
Успіхів вам у пошуку кандидатів.

Підтримали: Anastasiya Ursol

Доброго дня, Ігор! Дуже вдячні за ваш відгук. Дякуємо за співпрацю та надіємося, що зможемо разом працюваті у по-дальшому. Гарного дня та Миру

Перейти до дискусії

Проходив співбесіду 14 вересня. Технічний спеціаліст сказав, що протягом 1-2 днів буде фідбек. 16 вересня написав рекрутеру Анастасії, з якою спілкувався, стосовно результату. Вона пообіцяла протягом дня написати і так більше не написала, моє останне повідомленя є непрочитаним досі. Сьогодні 12 жовтня. Майже місяць пройшов. Компанія позиціонує себе як серьйозна компанія, яка входить до Sigma Group. Проте насправді, не може навіть навчити рекрутерів відповідати.

Підтримали: Ігор Шнур

Доброго дня, Михайло! Від імені компанії прошу вибачення за довгу відповідь. Це не є характерним для наших процесів. Ми обов’язково з’ясуємо всі деталі та повернемося з відповіддю. Дякую, що написали нам

Подивитись всі коментарі (3)

Всім привіт!
Працюю в компанії вже майже 9 місяців, це моя перша IT компанія, і я дуже рада, що потрапила саме сюди. Тож трішки поділюсь, що я змогла побачити й відмітити для себе за цей проміжок часу.
Хочу почати з того, що потрапила сюди саме в час активного розвитку і росту компанії, тож круто, що на свої очі можна побачити як компанія покращує внутрішні та зовнішні процеси та ці явні зміни можна спостерігати реально кожен місяць, а інколи й кожен день)
Хочеться і відмітити одне з головних досягнень за останній час, а саме вхід до Sigma Group. Компанія пройшла достатньо тяжкий і довгий шлях, тому по праву може цим пишатися. Зараз, завдяки підтримці компаній партнерів ми стабільні та сильні й одночасно розмір дуже комфортний, щоб робота кожного працівника дійсно мала значення.
Ну і звісно родзинка, це драйв та запал швидкозростаючої компанії.

Насправді можна написати ще багато, але якщо коротко, то Eventyr — це про розвиток, нові можливості та атмосферу в якій цінують кожного співробітника)