Привіт!) Відносно нещодавно приєдналась до компанії Eventyr що входить в Sigma group. Хочу поділитися враженнями від роботи в компанії.
Перше що справило враження то це налагоджені швидкі та змістовні комунікації між командами. Також хочу зазначити різнобарвність проектів: від мобайл, веб і до VR проектів. Набуття досвіду в роботі з VR проектами для мене це ще один + в багаж до вже набутого досвіду.
Також хочу зазначити що є можливість розвитку в компанії по IDP. До працівників тут прислухаються. Ще як плюшка тут то це уроки англійської мови.
Дякую за співпрацю та круті можливості)

Підтримали: Ira KylymnykNata Kriukovska

Оксано, дякуємо за твій відгук та вклад у проекти. Дуже раді, що робочий процес у компанії цікавий та комфортний

Вiтаю!
Працюю в компанії Evantyr вже 5 років.
Мій робочий шлях починался з маленької душевної компанії,а зараз Eventyr це складова частина европейскої компанії Sigma Group.

Eventyr мав тернистий шлях розвитку своєї діяльності, щоб сьогодні створювати якісні програмні продукти, вивчати та впроваджувати новітні технології у розробку програмних застосунків, підвищувати професійні якості працівників, мати великий колектив, який живе улюбленою справою та являє собою потужну команду.
Компанія починала працювати з маленькими проектами, накоплювала досвід роботи, виконувала роботу над помилками, удосконалювалася, розширювала штат працівників, та вийшла на рівень роботи з великими проектами европейських ІТ компаній.

Я починав працювати у компанії над маленькими мобільними застосунками, а зараз працюю над великими проектами з розробки комп’ютерних ігор, проектів з VR та іншими застосунками.

Хочу подякувати керівництво компанії за гарне відношення до працівників, допомогу у вирішенні робочих питань, створення комфортних умов роботи, надання медичного страхування, організацію корпоративного відпочинку, мотивуючі тренінги, та мій улюбленний смаколик -вивчення англійської мови для підвищення рівня знань.

P.S дякую за крутий мерч)))

Підтримали: Nata Kriukovska

Владе, дякуємо за відгук про твій досвід з Eventyr. Намагаємося ставати ще кращими для наших колег :)

Вже майже 3 роки, як я працюю в компанії, і хотілося б поділитися з вами враженнями від співпраці з Eventyr. Коли я тільки влаштувалася в компанію, це була відносно невелика команда, але з дуже великим потенціалом і жагою розвиватися професійно. Так і сталося, з 2020 року у компанії відбулося ну дуууже багато позитивних змін, які й надалі сприяють розвитку, тільки тепер на новому рівні.

Що хочу сказати, Eventyr — це не просто робота, це прекрасна команда, круте керівництво, і можливості для розвитку. За 3 роки, особисто у мене, була купа можливостей для професійного росту, і звичайно робота, яка принесла гарні результати. І ще круто те, що ідеї і думки кожного мембера команди чують. А ще, компанія постійно додає круті плюшки для працівників, типу страхування, курси англійської з in-house teacher, і соціальний пакет.

І те що завжди цікавить: зарплатня завжди вчасно, відпустка 20 днів на рік, якщо завчасно узгодити, ніяких питань не буде, можна спокійно йти відпочивати :)

Підтримали: Nata Kriukovska

Аню, дякуємо за відгук про роботу і атмосферу в компанії. Нам дуже приємнно бачити твій ріст і розвиток разом з Eventyr за ці майже 3 роки. Сподіваємося на подальшу тривалу та плідну співпрацю.

Працюю віддалено у компанії майже 3 місяці і всі аспекти дуже подобаються)))

Спершу — дуже чітко й з доброзичливістю проходило знайомство, усі етапи відбору пройшов достатньо швидко, приємно коли не треба тижнями чекати на відповідь)

Адаптацію значно ускладнили відсутність світла і зв’язку через початок обстрілів інфраструктури, однак разом із компанією знайшли рішення — придбання для мене зарядної станції. Також для інших працівників згодом відновили роботу деяких офісів за допомогою генераторів.

Ще дуже радує особистий підхід до кожного, організація різноманітних онлайн івентів, де є можливість краще познайомитись зі співробітниками та загалом відкритий і дружній настрій один до одного незалежно від посади)

Єдиний, мінус який можу зараз визначити для себе це можливість взяти відпустку максимум на тиждень через те що це аутсорс компанія з великою кількістю клієнтів і проєктів.
І з цього виходить й позитивний момент для мене — можливість попрацювати над багатьма різними проєктами)
Плюс компанія намагається максимально нівелювати цю незручність за рахунок того що можна брати відпустку одразу після завершення випробувального терміну, а не чекати півроку)

Загалом прекрасна компанія, якщо вам комфортно працювати у форматі аутсорсу)

Підтримали: Liudmyla YevkovichNata Kriukovska

Арсене, дуже приємно читати твій відгук про роботу в Eventyr.
Так, дійсно у нас є обмеження відпустки у 7 робочих днів за один раз. Це пов’язано із впливом кожного учасника команди на бізнес-процеси компанії, але ми завжди, за потреби, шукаємо індивідуальні рішення.
Бажаю тобі розвитку і цікавих проектів разом з Eventyr.

Привіт

Знайшов вакансію в цю компанію на djinni. Написав сам, відповідь була доволі таки швидкою. Домовились про співбесіду. Співбесіда була 28го жовтня. Це було перше інтерв‘ю з HR Анастасією. Пройшло все на позитиві, я отримав відповіді на всі свої запитання щодо етапів співбесід, про цілі компанії, про внутрішні процесси. Все пройшло настільки лайтово та приємно що я був приємно вражений. Дуже вдячний Анастасії за таку атмосферу.

Нажаль в мене трохи змінились плани і я зупинив пошук роботи, тому про подальші кроки не можу розказати. Але культура в компанії мені дуже сподобалась ))) Коли відновлю пошук це буде перше місце куди я звернусь )
Успіхів вам у пошуку кандидатів.

Доброго дня, Ігор! Дуже вдячні за ваш відгук. Дякуємо за співпрацю та надіємося, що зможемо разом працюваті у по-дальшому. Гарного дня та Миру

Проходив співбесіду 14 вересня. Технічний спеціаліст сказав, що протягом 1-2 днів буде фідбек. 16 вересня написав рекрутеру Анастасії, з якою спілкувався, стосовно результату. Вона пообіцяла протягом дня написати і так більше не написала, моє останне повідомленя є непрочитаним досі. Сьогодні 12 жовтня. Майже місяць пройшов. Компанія позиціонує себе як серьйозна компанія, яка входить до Sigma Group. Проте насправді, не може навіть навчити рекрутерів відповідати.

Доброго дня, Михайло! Від імені компанії прошу вибачення за довгу відповідь. Це не є характерним для наших процесів. Ми обов’язково з’ясуємо всі деталі та повернемося з відповіддю. Дякую, що написали нам

Всім привіт!
Працюю в компанії вже майже 9 місяців, це моя перша IT компанія, і я дуже рада, що потрапила саме сюди. Тож трішки поділюсь, що я змогла побачити й відмітити для себе за цей проміжок часу.
Хочу почати з того, що потрапила сюди саме в час активного розвитку і росту компанії, тож круто, що на свої очі можна побачити як компанія покращує внутрішні та зовнішні процеси та ці явні зміни можна спостерігати реально кожен місяць, а інколи й кожен день)
Хочеться і відмітити одне з головних досягнень за останній час, а саме вхід до Sigma Group. Компанія пройшла достатньо тяжкий і довгий шлях, тому по праву може цим пишатися. Зараз, завдяки підтримці компаній партнерів ми стабільні та сильні й одночасно розмір дуже комфортний, щоб робота кожного працівника дійсно мала значення.
Ну і звісно родзинка, це драйв та запал швидкозростаючої компанії.

Насправді можна написати ще багато, але якщо коротко, то Eventyr — це про розвиток, нові можливості та атмосферу в якій цінують кожного співробітника)

Підтримали: Liudmyla Yevkovich

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.

Оцінка компанії: 98/100

Проголосували 34 співробітники