27 травня 2016 14:44
Про Ербіс мені би і хотілось щось сказати погане, але щось нічого в голову не приходить. Це компанія, яка складається зі справжніх матьорих девелоперів і ще матьоріших тестерів. А найцікавіше те, що вони при цьому ще харизматичні, веселі, відкриті люди. Вони займаються спортом, мандрують світом, пʼють віскі, ходять по квест-кімнатах і взагалі радіють життю, як можуть. І часто все це вони роблять разом, бо серед колектива Ербіса немає чужих людей, тут всі свої. Після запатентованого методу трьохступеневої фільтрації в Ербіс потрапили лише найкращі, дружні люди. Тепер уявіть собі, що цей дрім тім береться за цікаві задачі, а натовпи менеджерів їм не заважають (бо їх тут взагалі нема). Ви взагалі уявляєте, що ці люди можуть наробити за певний проміжок часу? Короче кажучи, якщо ви профі і полюбляєте цікаву роботу серед друзів і однодумців, то вам в Ербіс, вас тут залюбки приймуть. Якщо ж ви полюбляєте працювати один, щоб ніхто вам не заважав, то вам все одно в Ербіс, бо ви зможете це реалізувати тут теж, цікавих задач вистачить на всіх, сумувати ви точно не будете.
Зовсім забув сказати про чарівних дівчат, що виконують адміністративну роботу. Важко не помітити, що вони дуже стараються. Це теж професіонали в своїй області і невідʼємна частина колектива. В Ербісі вони свій хліб їдять недарма. Комфортні умови роботи для всіх — це їхніх рук справа. Дякую вам, дівчата, ваша робота потрібна і важлива.