Епіцентр К

понад 1500 спеціалістів
Київ

19 січня 2022 20:58

Oleh Petrovskyi, General QA Lead в UPSTARS

ОБЕРЕЖНО!! НЕВИПЛАТА ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ТА НЕВИКОНАННЯ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ПЕРЕД ПРАЦІВНИКАМИ

Почну з того, що протягом року я працював в компанії «Епіцентр М». Ця компанія займалася суто напрямом маркетплейс в Епіцентрі. Після року роботи, мені та моїм колегам повідомили, що більшість працівників буде переведено в компанію «Епіцентр К» (головний офіс, який не знає що таке скрам і виконання зобов’язань перед працівниками).

Я вирішую для себе звільнитись, так як переводять мене на незрозумілий проект, змінюється майже увесь колектив, флоу, графік і спосіб виплати заробітної плати. Я відпрацьовую спрінт і прошу відпустку, після чого повідомляю керівництво та HR про зміну роботи.

У цей же час починається щось незрозуміле — створюється чат в телеграмі в якому так званий «Sergey Opanasenko Head Of Recruitment IT» нам обіцяє виплату заробітної плати. Потім він навіть починає видаляти свої ж повідомлення і давати задню. Закінчується це все тим, що Епіцентр кидає нас на гроші (відпрацьовані нами гроші!), вже не кажучи про відпускні. Нас ігнорують до теперішнього часу — жодних пояснень...

Компанія в яку я не рекомендую йти ні при яких умовах, так як одного дня вам можуть не виплатити гроші без будь-яких пояснень!!

UPD: Обновлю свій відгук, загалом пройшов місяць з моменту коли все-таки вирішили винести дану ситуацію в публічність, на цей момент з нами ніхто не розрахувався, і напевно в планах такого і не було. Перед тим як приймати пропозицію краще 100 раз подумайте.