EPC Network

Київ, Варшава (Польща), Сан-Дієго (США)

4 червня 16:02

Oleksandr Bondarenko, Middle Email Marketing Specialist в EPC Network

Працюю в EPC Network вже півтора року як email-маркетолог і чесно, це дуже насичений і класний період, який дав мені змогу вирости в новій для себе сфері

За цей час я виріс до позиції Middle Email Marketing Specialist, а ще паралельно спробував себе в ролі аналітика. Це було не зовсім заплановано, але виявилось дуже цікаво і корисно, я зрозумів, як додаткові задачі можуть впливати на загальний результат і твоє розуміння робочих процесів

Окрема тема, це атмосфера. З першого дня не було відчуття, що ти просто «виконуєш задачі». Тут команда, яка підтримує, допомагає, ділиться досвідом. Люди, з якими хочеться розвиватись і зростати далі

І, звісно, офіс, зручне розташування, смачна кава, снеки, комфортне робоче місце. Але головне не це, хоча снеки також топ :) Головне, що компанія створює простір, де просто приємно бути щодня. Це не «зробити й здати задачу», а працювати в середовищі, яке мотивує.

Мені дуже подобається, що тут цінують ідеї, прислухаються до думки, і те, що ти робиш, реально має значення. Це відчувається і дуже мотивує на більші результати

Я радий, що мій професійний шлях почався саме тут. І дуже вдячний компанії за те, що підтримує інтерес до своєї професії і вкладається у своїх людей)