28 квітня 14:40
Працюю в EPC Network уже півтора року, і можу сказати, що це місце, яке ідеально поєднує професійний розвиток, комфортні умови та круту атмосферу. Як маркетолог позиції Middle та аналітик, я отримую тут унікальний досвід, який дозволяє мені зростати одразу в кількох напрямках.
Що подобається:
* Навчання та підтримка. EPC — це не просто робота, а справжня школа email-маркетингу. Я прийшов із базовими знаннями, але завдяки структурованій академії та менторству від топових спеціалістів швидко освоїв тонкощі професії. Навчання з нуля, яке ще й оплачується, — це рідкість!
* Атмосфера та команда. Колектив — це окрема любов. Тут немає токсичності, зате є підтримка, гумор і відчуття, що ти серед своїх. Колеги завжди готові поділитися досвідом, а керівництво відкрите до ідей і пропозицій.
* Умови роботи. Офіс у центрі Києва — це не просто місце роботи, а справжній простір для натхнення. Сучасна техніка (так, MacBook видають одразу!), зручні робочі місця, кухня, яка завжди повна смаколиків.
* Кар’єрний ріст і бонуси. EPC заохочує ініціативність. За 1,5 року я не лише виріс до позиції Middle, але й отримав можливість працювати як аналітик, що додало глибини моїм навичкам. Система бонусів прозора й мотивує працювати на результат.
* Корпоративна культура. Корпоративи та івенти — це окремий вид мистецтва. Від вечірок до домашніх обідів раз на тиждень — усе організовано так, що ти відчуваєш себе частиною великої родини.