7 жовтня 2024 17:51
Не можу не поділитись своїми враженнями від роботи в компанії ЕРС Нетворк✨
Працюю в компанії пів року і вже переатестувалась на позицію Upper Junior.
Насправді це те місце де є все для твого карʼєрного зросту, і тобі не тільки не заважають, а й допомагають в твоєму становленні як професіонала 🙌
Вдячна долі, що потрапила на академію та успішно її пройшла. В цій компанії я зустріла нереально крутий і веселий колектив, який завжди підтримає, надихне та допоможе.
Щодо умов праці, так- і академія, і потім вже робота саме в команді інтенсивні та насичені інформацією, багато відкрила для себе нового. Так як ми всі приходимо без досвіду або з мінімальним, то звичайно треба було докласти зусиль і з усім розібратись, але коли занурюєшся у світ емейл маркетингу, коли отримуєш перші результати, бонуси, то бажання працювати та досягати результатів стає ще більше🤟 А система бонусів і можливість зростати фінансово тут надзвичайна крута, прозора та відкрита, кожен хто зацікавлений в своєму зрості, може досягти результату і забрати бажаний бонус✨
Тому щиро раджу всім бажаючим слідкувати за анонсами, та не пропустити свій шанс потрапити в ЕРС Нетворк🫶🏻