EPC Network

Київ, Варшава (Польща), Сан-Дієго (США)

31 липня 2024 22:38

Nataliia Kalinina

ЧЕСНИЙ ВІДГУК (Варшава)

ПЛЮСИ:

• Компанія проводить інтенсивне теоритичне навчання (2 тижня) + практичне навчання (2 тижня), яке оплачується
• Координатор Вікторія, яка супроводжує весь час навчання, відповідає на питання. З нею легко контактувати та завжди допоможе
• Ментори: у мене було 3 ментори за цей час, але хочу відзначити Ярослава, який став моїм ментором після того, як мене взяли на позицію Junior Email Marketer. Зразу з ним законектилися у роботі. Класний спеціаліст та ментор, відповідав на усі питання, витрачав багато часу на мене, щоб навчити.

МІНУСИ:

• Віка з Варшавського офісу, яка відповідала за організаційні моменти щодо зарплати: неможливо було достукатися. Зарплату за інтернатуру отримала вже коли тиждень працювала джуном. Далі запитувала за ФОП та контракт, майже цілий місяць вона перенаправляла до бухгалтера, а контракт я підписала після 3-х місяців праці. Коли звільнилась прислали інвойс на звичайну зарплатню, хоча там десь 10 днів висіли в повітрі не оплачувальні. Довелося все пояснювати, щоб дорахували гроші.
• Компанія відноситься до тебе як до конвеєра. Якщо ти поки не приносиш профіт, який їм потрібен ти будеш робити чужу роботу. Роботи стільки, що у будні та вихідні може бути тільки перерва на поїсти і пару годин відпочинку до сну.
• Руслан (маркетинговий директор) тяжкий в спілкуванні, його фраза з академії «Ви взагалі не в полі мого зору, я вас не бачу в офісі, поки ви не принесете 2к кліків»
• Тімлід Андрій, говорить, що відкрит для спілкування, але це не так. Його позиція «я страждав коли прийшов, тому і ви повинні виконувати стільки роботи». Андрій разом з Русланом демонструють жорсткий і недоступний підхід у спілкуванні, що створює додатковий стрес на робочому місці.

Наталя, привіт!
Дякуємо тобі за те, що якийсь час була частиною нашої команди та за фідбек. Звісно, ми не можемо залишити його без відповіді з нашого боку.

Найголовніше, що важливо зазначити — це те, що ми відрізняємося від будь-якої EDTech компанії тим, що ми — не вона :)
Ми не освітня платформа, не продаємо курси і не спеціалізуємося на цьому. Наша унікальність в тому, що EPC Network — це діюча діджитал маркетингова компанія, яка володіє величезною конкурентною експертизою на ринку і краща в своїй сфері.
Саме тому, ми шукаємо спеціалістів без досвіду, щоб передати їм наші знання та вміння, як це робив Йода, створюючи дійсно круту команду, яка досягає неймовірних показників.
Головна особливість нашої компанії в тому, що ми всі наполегливо працюємо на результат, цінуємо це один в одному та тримаємося за свої високі стандарти на ринку.

Далі трохи по пунктах, які були зазначені, як мінуси:

Перший місяць академії — це інтернатура і вона не супроводжується підписанням робочого контракту. Працевлаштування починається після успішного складання іспитів в перший місяць роботи в компанії. Контракт з тобою ми уклали через місяць після завершення інтернатури з метою здійснення виплати заробітної плати згідно з його положенням.
Що стосовно виплат: у випадку співпраці з тобою були деякі сповільнення в цьому процесі через невизначеність з твого боку що до форми працевлаштування, що також вплинуло на швидкість підписання контракту. Ми постійно нагадуємо кожному про важливість дотримання строків надання реквізитів, щоб слідкувати за виплатами. В нас також збережене листування з усіма інтернами, тож якщо буде бажання, ми можемо повернутися і розібратися разом. На кожному кроку Вікторія попереджала про те, коли і як відбуваються виплати і що для цього потрібно.
У нас в команді немає «чужої» роботи, тому що ми всі поважаємо один одного і слідкуємо за якістю процесів. У випадку з маркетологами будь-які таски — це їх особистий профіт. Тому будь-яка робота, з якою вони стикаються вже в робочому ритмі — це виключно задача спеціаліста і його результат.
На кожному етапі спілкуванні з інтернами ще до академії ми дуже детально знайомимо співробітників з нашою культурою і розповідаємо, що на роботі ми дійсно працюємо та дуже цим пишаємося.

Ми даємо можливість кожному опанувати справжню професію, яка потребує уважності до деталей, відповідальності та націленості на результат. Ми вкладаємо багато унікальних знань в наших інтернів і кожного цінуємо одразу, як майбутнього колегу. Сподіваємося, що ти обереш для себе саме те, що буде відповідати твоєму робочому флоу!

Підтримали: Tatiana Kolomiiets

Дякую за відповідь, але маю кілька зауважень.

По-перше, не зовсім зрозуміло, до чого ваша «презентація компанії» про навчання. Я підкреслила цей аспект як позитивний, тому це виглядає більше як окремий відгук, а не відповідь на мої зауваження.

По-друге, щодо ФОП. Так, спочатку я планувала відкрити польський, але через деякий час вирішила оформити український. Це не було проблемою, головне те, що ФОП я отримала тільки наприкінці травня. Однак це не настільки суттєво.

Контракт був підписаний не відразу після інтернатури, і ця інформація збережена на пошті. Оформлення «заднім числом» не змінює ситуації. Але навіть якщо це й було найбільшою проблемою, є важливіші аспекти.

Анно, як HR, ви не можете точно знати, хто яку роботу виконує, і це абсолютно нормально. Усе, що ви написали, очевидно, виходить зі слів інших людей.

Не знаю, як справи в київському офісі, але варшавському офісу бажаю стати справжньою американською компанією з повноцінними вихідними і святами, а не лише справляти таке враження. Успіхів!

Підтримали: Dasha ButenkoLeila Nasyrova

ох полюбляю почитати коменти від компаній, як вони золотим дощем поливають джунам в очі, про ми сім’я, та ми бест-оф зе бест галєра :) , ми шукаємо і набираємо джунів не для того, щоб платити вам 3 копійки і щоб ви гребли на вихідних. Доречі інформація нижче з нових правок в трудовому законі польщі, для тих хто працює чи планує працювати в подібних галєрах в польських офісах, ви повинні знати свої права а не байки про те, що да ми одна команда і тд.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Працівник, який виконує додаткову роботу в вихідні, має право на повний вихідний день. Не має значення, скільки додаткових годин він працював у цей день.
Людям, які працюють у святкові дні, мають надати інший вихідний день. Якщо у роботодавця такої можливості немає, то робітник має право на доплату до заробітної плати в розмірі 100% за кожну додаткову годину.
Робота у святкові дні оплачується так само, як і робота в неділю.

Робота в нічний час
Нічною вважається робота з 21:00 до 7:00. Кожен, хто працює в нічний час, має право на надбавку за кожну годину роботи у розмірі 20% погодинної оплати праці (виходячи з мінімальної заробітної плати).
Якщо працівник постійно виконує роботу в нічний час, надбавка може бути замінена на одноразову виплату.

Вони дуже добре розбираються в юридичних нюансах. У контракті було чітко прописано, що я працюю як фрілансер, а оплата здійснюється виключно за фактично виконану роботу. Жодної інформації про робочі години, відпустки чи інші умови не було. Коли я запитала про це менеджера, вона відповіла: «Так працюють ФОПи, а відпустку ти можеш узгоджувати безпосередньо з тим лідом». Звісно, я розумію, що контракт між компанією та ФОП — це зовсім інший формат. Раніше, працюючи як ФОП, у моїх контрактах із компаніями завжди зазначалися вихідні, лікарняні та відпустки. У цьому випадку все було продумано так, щоб максимально захистити інтереси компанії. Я підписала контракт, сподіваючись на можливі зміни, але з часом ситуація лише погіршилася. У результаті отримала −0.5 на лівому оці. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЮ КОМПАНІЮ