EPC Network

Київ, Варшава (Польща), Сан-Дієго (США)

1 липня 2023 16:24

Oleksandr Pokhyliuk, Team Lead в EPC Network

Ніколи до цього відгуків не писав, але з’явилось бажання розповісти трохи про компанію EPC та мій шлях в ній.

За 2 роки пройшов шлях від інтерна до тім ліда, який був водночас цікавим і по своєму складним. Як і всі маркетологи проходив академію після якої почалося саме цікаве. Особистий ментор який веде до результату, робота зранку до вечору (по власному бажанню), куча помилок в роботі, велика кількість мітингів для покращення результатів і тонни бажання стати топ 1 в компанії серед маркетологів та забрати всі бонуси.

Бонуси не буду розписувати, так як у минулих відгуках про це вже розповідали. Можу сказати тільки одне, що їх багато, вони різні (грошові і не грошові) і вони мотивують працювати ще більш результативніше.

Особливу увагу хочу звернути на колектив. Насправді, до EPC я не зустрічав такого дружнього колективу, амбіції та бажання розвитку в перемішку з гарним почуття гумору (а він тут топ, тому якщо у вас з цим проблеми — вам буде складно, будьте простішими) — це рецепт успішної команди від EPC Network. Зрозуміло, що не завжди йде все гладко, щось не виходить, всі на стресі, але ми як рухались до нових вершин так і будемо рухатись, разом.

Окремо хочу подякувати всім, хто протягом всього шляху підтримував і відносився однаково добре, незважаючи на те, був я інтерном чи тім лідом.