EPAM

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Ужгород, Хмельницький, Черкаси, Чернівці

14 серпня 17:18

Дмитрий Филин, .Net Developer

Вітаю усіх. Хочу написати стосовно хайрінг процесу і з чим я мав працю під час нього.

По-перше: HR інтервью було ок, швидко, по ділу, ніякого зайвого фарсу
По-друге: Технічне буле більш жахливим. Не досвіченість інтервьюверів дала зрозуміти, що вони чи перший, чи другий раз проводили його, як можна оцінити рівень знання клауду за 2 питання ?) А EPAM може, не переймайтеся !
По-трете: мене реджектнули на пост офері )
Гайс, коли ви берете людину на офер і кажете: «ти ідеш до нас на компанію, проект знайдемо» — то ви не знайшли нічого кращого ніж дати реджект бо у вас проблеми з ваками ? А навіщо ви маєте стільки топ-кадрів у пошуку проектів, що не в змозі закрити одну людину яку реджектете на пост офері ?

На жаль EPAM погіршив у себе все що міг, фідбеків позитивних багато — внутрянка «хромає»

Підтримали:  Yevhen K

Дмитре, нам дуже шкода, що склалась така ситуація, в якій ми не змогли розпочати з вами співпрацю.

Додам також що процесс онборду я пройшов також, відправив усі доки, а куди і як EPAM їх «зливати» не відомо. Бо в політеці і контракті ця форс мажорна ситуація не описана, робіть висновки коли приймаєте офер у EPAM

так. спочатку ти проходиш співбесіди щоб потрапити у Єпам. а потів проходиш ще співбесиди щоб би потрапити на проект..але не факт шо його тобі знайдуть і через 1-3 місяці тебе не звільнять через відсутність проекту.