10 жовтня 2022 19:59
Гнила компанія, співробітники якої підтримують незаконну анексію територій України росією.
Можете перевірити лайки до цього коментаря на LinkedIn: www.linkedin.com/...2592,6981060384807866368
Коли я тегнула сторінку EPAM для того, щоб вони звернули увагу на своїх співробітників, вони закрили коменти до своїх постів, а на мою сторінку поскаржились.
Цікаво, як почувають себе співробітники з України знаючи, що їхні колеги підтримають російську агресію проти України, а керіництво закриває на очі.
Даріє, дякуємо вам за пильність.
Також хочу зазначити, що компанія не надсилала скарг у Лінкедін.
Але ж ваша компанія просто видалила мій коментар під двома постами на сторінці Epam у LinkedIn і закрили коментарі.
Я розумію, що ви не хочете псувати собі репутацію, але логічно було хоча б написати мені повідомлення, що взяли до уваги цю проблему.
Виглядає так, ніби у LinkedIn ви змогли видалити, а на ДОУ ні. Тому змушені були мені відповісти.
Цікаво дізнатись, як саме ця неприємна ситуація буде вирішуватись з Станіславом і Юлією.
Підкажіть, будь ласка, чи Вам все ж таки відповіли щодо цих людей, які досі працюють в компанії?
Цікаво, чи був якийсь фідбек, особливо через більше, ніж півроку))
Очікувано ніякого апдейту від них не було. Я впевнена, що з тими людьми навіть не хто не говорив.
«Дана інформація вже передана відповідальним людям у компанії по лінії комплаєнс для вивчення та подальших відповідних дій стосовно згаданих людей з боку компанії.»
Що було зроблено? Чи буде відповідь компанії?
Доброго!
Підкажіть, будь ласка, чому згадані люди в оригінальному відгуку, все ще, згідно ЛінкдІн, працюють в Вашій компанії? З 18 жовтня 2022 пройшло вже майже повних 6 місяців. Чи вдалося вияснити хоча б позицію згаданих у відгуку працівників?
Будь ласка, поділиться фідбеком публічно. У Вас повинна бути соціальна відповідальність. Це вона і є — Ваші працівники підтримують вторгнення росії в Україну?
7 коментарів