EPAM

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Ужгород, Хмельницький, Черкаси, Чернівці

7 червня 2022 10:24

Iryna Dmytriv

Іде третій місяць війни, а на співбесіді ставлять питання «Ваше ставлення, якщо попадете на проект з девелоперами з росії?».
Перепрошую, що?????
А яке може бути ставлення, коли я декілька днів тому поховала свого друга, який захищав свою країну від цих падлюк...
Сподіваюсь напрямок відомого коробля вам відомий.

Підтримали:  Valeriia Zabava Олександр Тютюник Danylo Alshanov Inna Tkachenko Lesia Ladan Andrii Laskovets Nina Nazarova Oleksandr Kucheruk Tetiana Boiko Hlib Demianov Андрей Буравиков С. Б. Kateryna Lukashuk Юлія Ковалевська Danny Olga Trokhanyak Kateryna Novak Катерина Геннадіївна Анастасія Хаєнко Anastasiia Yatsenko Nataliia Syrota Карина Карабец Вероника Фурман Rostyk Urdeichuk Олена Верита Lena Po В'ячеслав Руденко Svitlana Melnyk Vladyslav Supruniuk Вадим Маринов Anna Hryschuk Андрій Василиця Oleksandr Stepaniuk Vadim Shkrebets Andrey Alina Tarnopolska Мария Головань Michael Terletskyi Dmytro Fedorchak Єлизавета Волянська Dmytro Miroshnychenko Volodymyr Doloka Олександр Рогачов Masha Pavlova Irina Vasilyeva andev andev Denys Kryvulskyi Eugene Kolesnichenko Dev Dev Veronika Vozniuk IHOR KYCHAK Margaret Novikova Anastasiya Matveyeva Taras Murzenkov Daryna Krazhay Valeriia Lesia Stefaniv Anton Pokhyla Alina Cherniak Andrii Koptevtsov Yaroslav Matushevych Mykola Mikhaylenko Александр Даничев Анастасия Карповская Mariana Богдан Савич Oleksandr K Yuriy Vovk Vlad Frizen Alina Baiura Oleksii Shlemko Nadiya Tyhonchuk Khrystyna Yevchuk Юлія Шибко Влад Подвойский Тарас Бойко Bohdan Kozhukhar Іван Захарчук Volodymyr Derba Daria Bessonova Олександр Аданіков Daria Rusetska Yevhen M Ostap Volodymyr Bodnar Олександр Гладін Maryna Володимир Катинський Andrii Tsapko Mykola Sopiha Mikhail Kovylin Andrii Kulminskyi Славик Присяжнюк Jaroslav Shkarupilo Pavlo Tsymbaliuk Viktor Zhurbenko Serhii Illarionov Eugene K Андрій Саврій Євген Кутіщев Олег Кониченко Yury Gavrilenko Владислав Сумський Anna Gorlach Vladyslav Chupryn Анна С Ярослав Характерник Ievgen Vitalii Otdielnov Alla Вадим Шаповал natalia vovk Sergey_P IRD

Ірино, вітаємо! Прийміть наші співчуття через втрату близької людини. Ми розуміємо ваш біль та обурення, спричинені питанням. Приносимо вибачення за це. Нагадуємо, що EPAM засудила і засуджує військову агресію росії по відношенню до України. Компанія дотримується всіх міжнародних санкцій і 7 квітня 2022 року оголосила про повний вихід з росії та визначила термін у три місяці (www.linkedin.com/...​6917945348980113409-sH3).

EPAM є великим глобальним бізнесом, який працює у 50+ країнах за принципом інтегрованих команд, де можуть перетинатися спеціалісти з усього світу. На певній частині проєктів можливі контакти із спеціалістами — вихідцями з росії, які колись мешкали в цій країні або зараз покидають цю країну, оскільки не підтримують поточний режим. Питання ще на етапі співбесіди дозволяють компанії формувати продуктивні інтегровані команди та уникати конфліктних ситуацій у майбутній роботі.

Дякуємо за ваш відгук! Він допоможе нам вдоконалити комунікації з потенційними кандидатами.

Підтримали: Сергій Мігулін

Епам знову обісрався
Мої вітання!

Ваші співробітники якої підтримують незаконну анексію територій України росією.
Можете перевірити лайки до цього коментаря на LinkedIn: www.linkedin.com/...​2592,6981060384807866368

Коли я тегнула сторінку EPAM для того, щоб вони звернули увагу на своїх співробітників, вони закрили коменти до своїх постів, а на мою сторінку поскаржились.

Ще задовго до війни на Таунхолі на питання «Чому українці і росіяни досі працюють на одних проектах» Юрій Антонюк доказував що з 2014 року такого вже немає і вони нас разводять по різним проектам. І знов брехня.