EPAM

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Полтава, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Чернівці

8 коментарів

Євгене, дозволю собі відповісти вам, бо ж я до останнього буду вірити в найкраще в людях, у тому числі — вас. Бо ж ви, такими дописами, мабуть, шукаєте відповіді на свої запитання. Ви, мабуть, слідкували за офіційними анонсами компанії, якщо для вас це важливо, але не дивлячись на це — дозволили собі написати те, що ви написали.

Це моя вам відповідь вам як українки і як людини, яка співпрацює з компанією EPAM. Я не знаю, що особисто ви зробили заради нашої перемоги у цій війні (так, Євгене, війні) росії проти України, але я знаю, що робить компанія EPAM і кожна людина, яка є частиною цієї компанії.

У тому числі — ці люди боронять вас, Євгене, і стоять за ваше світле вільне майбутнє в Українї. І гинуть, за вас у тому числі, Євгене!

Тож не смійте зневажати це, ніколи!

Миру вам, Євгене, щоб вам і надалі ставало наснаги ділитися вашими дописами, але без зневаги до людей, які гинуть за вас!

Ваша компанія продовжила своїми податками після 2014-го року фінансувати війну проти України. І зараз пишете, що щось робите? Вам справді вистачає для цього наглості?
Окрім донейту «червоного хреста» щось було справді корисне? Скільки гривень на ЗСУ? Скільки авто на передову?

Справді й про все це компанія детально доповідає. Ви вже слідкуйте за стейтментами, якщо вас це справді турбує, Павле, бо ваші коментарі говорять про протилежне.

Підтримали: Юлия НоскоYuriy Gurtovoy

Катерина, не перекручуйте поняття, вигороджуючи свою компанію, яка заробляє гроші і в рашці і в Україні. І не пишіть ці лицемірні тексти, так наче ви з єпамом на передовій пліч о пліч з ЗСУ стоїте проти орків.
Ви певно ще до початку повномасштабного вторгнення чи в його перші дні, як і багато ваших колег з компанії, виїхали закордон й безпечно себе почуваєте, та учите в чатак як компанію любити.

Ще раз: «Єпам, іди нах@й!»

Євгене, не перекручуйте й ви, будь ласка, бо я нічого про себе на передовій не писала. І хоча у кожної людини є право на рішення зараз знаходитися на більш безпечній теріторії, сама я все ще знаходжуся у Києві.

Підтримали: Юлия НоскоYuriy Gurtovoy

Не маніпулюйте. Що за пафос. ІТ спільнота уважно спостерігала за діями вашої компанії.
Ви будете заперечувати найми на росії?
Чи у вас проектів з росії нема? І податки ви туди не платите?
Запізно схопилися, Єпам не відмити

Так, заперечую найми на росії і підтверджую припинення співпраці з російськими клієнтами — про це також був офіційний стейтмент + офіційний стейтмент про повний вихід з росії (www.linkedin.com/...​6917945348980113409-sH3). Вибачте, Євгене, але ви неуважно спостерігали за діями компанії, та тепер у вас є референси.

Підтримали: Юлия НоскоYuriy Gurtovoy

Уже зрозуміло що Катерину найняли тут вигороджувати «компашку» хто б що не писав; марно щось їй доводити. І лайкають її відповіді одні й ті ж 2-3 людини.