EPAM

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Ужгород, Хмельницький, Черкаси, Чернівці

27 квітня 2021 17:41

Ivan Dashko, Salesforce Consultant в SoftServe

Після спілкування з рекрутеркою Інгою Гадяцькою враження про Епам як про серйозну компанію зруйнувалось.

Пройшов успішно технічну співбесіду і з керівником відділу. Після того рекрутерка написала, що через те, що я не вмію кодити (SF Consultant) і запросив таку суму вони не готові рухатись далі. Що люди в їхній компанії з рівнем, на який мене оцінили, крім того що розбираються в основній роботі, ще й вміють непогано кодити і шарять в SQL (і це все на позицію Salesforce Admin). І запрошують при цьому до $1000🤭. А я, (такий-сякий) вийшов на співбесіду з телефона з поганим інтернетом, а не з ноутбука, не відповів на якісь базові (на її думку) речі, не вмію кодити і ще й посмів при цьому запросити в декілька разів більше.

Або Епам десь застряг і конкретно відстає від ринку, або я просто попав на неадекватну рекрутершу.

Аналогично происходило пару раз год назад и два года назад.
Прям все 1 в 1.
Стабильность в действии :)

Іване, нам дуже шкода, що ваш опит спілкування виявився таким і бажаємо вам лише позитивного спілкування та успіхів на вашому професійному шляху.

Підтримали: Ivan Dashko