18 серпня 2024 6:36
1. Найм. Вас ігнорують тижнями, потім про вас згадують через пару тижнів і ви отримаєте фітбек по собі і можливо це найм. 🚩
2. Тестовий період. Про вас забувають і якщо ви самостійно не нагадаєте про себе — ніхто за вас ваш тестовий період не закінчить, а це означає, що ви можете пів року працювати за нижчу від і так низької зп. 🚩
3. Проекти. Це не аутсорс, вас беруть на проект, де ви працюєте фултафм. Проекти різні, можна попросити поміняти, якщо вигораєте, але проекти дуже однотипні. Між проектами розривають QA хіба що. ✅
4. Ліди. Тут круті, це колишні гд, які створили тут перший проект, тому вони і художникам порадять і програмістам допоможуть. ✅
5. Топ менеджмент. Як і в багатьох компаніях тут купи, свати, діти. Син голови посеред робочого дня просто пішов грати в Dota 2, що було видно по його Discord, а ти маєш овкртаймити у вихідні. 🚩
4. Умови праці. Забудьте слово бенефіти і гідна оплата праці, перегляди. Ніхто не задоволений своєю заробітною. Після звільнення люди отримують нову роботу з
5. Відношення. Якщо ви звільняєтесь, ви маєте пропрацювати 2 тижні. Якщо вас звільняють, но це робиться одним днем! Вам в обід кажуть, що ви такий гарний працівник, що жодної задачі ви не не зробили, але завтра тебе тут бачити не хочуть. Ніяких попереджень завчасно немає. 🚩🚩🚩
Робочий графік з 10 до 19, де вас постійно питають «вийде на вихідних попрацювати?», «в суботі буле білд, протестуй», «Ще годинку попрацюєш?». Всі овертайм не сплачуються. За відмову працювати на вихідних наш єдиний сеньйор вилетів з проекта одним днем.
🚩🚩
Відгук на основі власного досвіду і бесіди з 7 людьми. Радив би я це місце? Якщо це єдиний ваш коміт, то так. Радив би я шукати іншу роботу поки ви тут працює? Так.
Власно так багато хто робить, тому нормально бачити зміну кадрів кожні пару тижнів
Тому 2✅ проти 10🚩
Привіт, дякую, що поділився думками) Трохи сумно читати таку позицію, так як коли спілкувались про припинення співпраці, то попрощались на гарній ноті з подякою з обох сторін.
З приводу коментарів:
1. На нашій зустрічі я проговорювала, що позиція лише відкрилась і нам потрібно буде більше часу для надання фідбеку. Також хочу зазначити що ігнорування не було, адже зв’язок підтримувався і з фідбеком я повернулась без нагадувань. Проте, розумію, що хотілось би отримувати фідбек швидше, працюємо над цим і як тільки маю інформацю — одразу повертаюсь, проте бувають різні ситуації, але відкрито про це повідомляю)
2. По тестовому періоду: так, дійсно, ти перший написав з уточненням про його завершення і поспілкувавшись ми перейшли на обіцяні умови. Зі своєї сторони можу додати що намагаюсь завжди тримати на контролі подібні питання, але буває, що спрацьовує людський фактор. Загалом питання випробувального періоду стосуються спеціаліста також, але дякую, що акцентував цей момент, намагатимемось більше уваги приділяти цій зоні відповідальності.
4. З приводу ігор у робочий час: у задачі багатьох членів команди входить в обов’язки грати в ігри, це одна з найважливіших задач, особливо у менеджементу.
5. По умовам праці: звісно, що все пізнається у порівнянні, можна знайти компанії котрі кращі умови пропонують, але у зворотній бік це також працює. Дякую, що зазначив, що ми дійсно чесні зі спеціалістами та не обіцяємо того, що не зможемо виконати. Питання оплати напряму співвідноситься з навичками фахівця, ситуацією на ринку, та вимогами відкритої позиції. Про початок співпраці спеціаліст ухвалює рішення самостійно, тобто приймає запропоновані умови.
6. При припиненні співпраці ми завжди збираємось, обговорюємо ситуацію та намагаємось знайти компроміс. Є ситуації, коли рішення напряму залежить не від нас, як у даному випадку, а від партнерів з якими співпрацюємо. У діалозі намагаємось знайти компроміс. Якщо спеціаліст не проти завершити співпрацю, наприклад, сьогоднішнім днем — так і домовляємось і навпаки.
З приводу перепрацювань: компанія не трекає час членів команди, відповідно є заведені таски і все залежить від вчасності їх виконання. Також бувають випадки, коли спеціалісти відпрошуються посеред робочого тижня для вирішення особистих питань і відмічу, що компанія також не перевіряє чи весь час відпрацьований. Проте, ми робимо продукт, гру, і бувають випадки, коли потрібно підключитись для вирішення якогось питання. Це загалом про проявленні лояльності з обох сторін.
Віталію, хочемо ще раз подякувати за нашу співпрацю та було б добре, якби всі питання з’ясовувались би одразу у розмові, для уникнення ускладнень. Завжди є куди рости, тому певна що з твого відгуку почерпнемо важливу для нас інформацію та we’ll do our best =)