30 жовтня 2022 9:43
Про englishdom як роботодавця нічого не можу сказати, але як про платформу — розчарований. Нестабільна, негнучка, усі уроки прибиті цвяхами, контент тіма нічого не робить зі словником, немає тренінгу помилок, на самої платформі немає інтервального тренування, яке є тільки в їхньому іншому додатку, синхронізація з яким не працює. Про інших викладачів нічого сказати не можу, мені пощастило з моїм, але в мене був запит на пошук досвідченого викладача. Взагалі то шукаю кращу альтернативу платформи для вивчення мови. Якщо хтось знайшов таку будьласка поділиться.
Вячеслав, вітаю. Дякую, що поділились з нами конструктивним зворотнім зв’язком. Ваші відгуки допомагають нам подивитись на наш продукт з боку, очима клієнтів. У понеділок планую обговорити ваші побажання та зауваження з колегами різних відділів, щоб взяти до уваги для покращення платформи та наших навчальних матеріалів.
Граматичний блок мені взагалі не зайшов. Може то я такий що не можу сконцентруватися на тому що говорить дівчина з відео youtu.be/Pvw4Bf-7v9M Більше схоже на акторку з театру ніж на викладача.