Компанія розсилає рекламу у вигляді спама.
Сканує та підписує навіть корпоратівні поштові ящики.
Це не схоже на доброчесну поведінку.
Юрій, вітаю!
Нам шкода, що у вас склалося таке враження про нашу компанію. Сьогодні ми отримали ваш лист і одразу відповіли на нього, щоб пояснити, що ми не пропагуємо спам.
Сподіваюся, у вас буде нагода переконатися в нашому професіоналізмі, який стосується як якості наших послуг, спілкування з клієнтами, так і доброчесної поведінки.
Хотів би залишити відгук про аморальну позицію засновниці компанії Anna Gandrabura (www.instagram.com/annglish). Ми з дівчиною мешкаємо, платимо податки, витрачаємо кошти в Україні. Моя дівчина — ФОП, корпоративний викладач англійської у декількох IT компаніях. Для розуміння, попит на уроки шалений, місця для нових учнів немає.
У інстаграм профілі дівчини вказаний вид діяльності — викладання англійської для IT (English for IT). Сьогодні пані Анна в приватні повідомлення в доволі нахабній формі написала дівчині прибрати опис виду діяльності з опису профілю інстаграм, оскільки вона має зареєстрований торговий знак в Україні. Трохи дивна пропозиція, враховуючи що поєднання english та it доволі типове, та є купа людей з таким описом. Тим не менш, вникнувши в деталі з чисто юридичної точки зору, відкрили документ про реєстрацію ТМ, побачили що під торговий знак підпадає лише червоно-біле зображення кота і написом english for it. Вказали на це пані Анні, однак у відповідь отримали погрози американським юристом.
Пані Анна мешкає зараз у США, живе на кошти від продажу мега дорогих курсів для айтішників, де за 240 USD вчать українських айтішників що таке pull request (не жарт, серйозно у них є методичка з перекладом it термінів, які айтішники в голові для себе не перекладають), і при цьому намагається підвищити SEO своєї сторінки в інстаграм за рахунок того, що просить прибрати ключові слова для пошуку на сторінках українських викладачів. Тому закликаю вас не користуватися послугами English For It через дуже дорогу цінову політику, та погрози українським викладачкам витрачати час на порожні дискусії з американським юристом під час війни.