4 листопада 2024 19:44

Olga Burko, Head of Customer Success

Я пропрацювала в компанії 5 років, зустріла багато крутих людей, з якими разом запускали і втілили неймовірні проєкти.

Продукт цікавий і комплексний. Компанія працює з усім світом, тому клієнти різні, до кожного потрібен свій підхід. Розвиток компанії дуже динамічний, ніколи не було нудно.

Найголовніша цінність цієї компанії — люди, які тут працюють і працювали. За час моєї роботи в компанії багато було змін, багато дуже складних поворотів, включно з ковідом, коли всі клуби закрилися на карантин, і війною, коли компанія ухвалила принципове рішення зупинити роботу на ринку рф. Моя думка, що всі ці складнощі вийшло пережити тільки завдяки згуртованості команди та підтримці один одного: рядові співробітники завжди віддавалися на 100%, орієнтуючи свої дії на найкращий результат, а менеджмент ухвалював грамотні стратегічні рішення і завжди підтримував нас. З великою вдячністю згадую, коли почалася війна, компанія виплатила авансом 3 місяці зарплати кожному співробітнику, керівництво виходило на щоденний дзвінок з усією командою, де ділилися новинами компанії та що в нас за планом, усі спiвробiтники могли поділитися, що з ними відбувається, попросити допомоги, підтримати один одного. Через постійні потрясіння зовнішніми обставинами, на жаль, у компанії з’явилися фінансові проблеми в цьому році і були затримки з виплатою зарплати. У мене особисто не було сумнівів, що виплатять зп, тому що протягом попередніх років, менеджмент завжди тримав слово. Так і сталося. Усю заборгованість переді мною погасили. Я згадую роки в компанії з найкращими емоціями, тут я зустріла справжніх друзів і класних співробітників.

Рада, що колеги розв’язали питання з фінансовими труднощами і продовжують розвиватися. Бажаю Enestech успiхiв!

Підтримали:  Hanna Samotkan