12 серпня 16:00

Artem Mishchenko

Максимально дивне спілкування яке навіть не дійшло до созвону.
Відправив резюме на позицію QA. Зі мною звʼязалась Hnatiuk Uliana яка є рекрутером. Домовились з нею на 15:30 на наступний день дзвінок. Я прийшов, чекав 20 хвилин, і написав на пошту чи щось змінилось.
Отримав відповідь що мітинг був запланований на раніше (хоча нічого не змінилось) Ну і звісно якщо раніше був запланований цей дзвінок, я очікував би щоб мене про це повідомили. Тож ця людина прийшла, почекала 5 хвилин і пішла. І звісно в кінці я бачу «Unfortunately, we won’t be moving forward with your candidacy for this position»
Чесно кажучи , склалося дуже неприємна думка про компанію яку репрезентує ця людина.

Добрий день, Артеме!
Вже написала Вам в особисті і певне, залишу і тут коментар.

Бачу, що дзвінок не переносився і рекрутерка зайшла вчасно і почекала 5 хвилин, вас не було, як і попередження про запізнення від вас, тому вона прийняла рішення вийти з дзвінка(

Мені щиро прикро, що сталась ця ситуація і у вас залишилось таке враження після цієї міскомунікації.
Ми завжди відкриті до прямого діалогу і могли б Вам усе прояснити в особистій переписці. Шкода, що тепер доводиться це робити через ДОУ(

Якщо маєте ще питання — пишіть на [email protected], рада буду поспілкуватися.
Бережіть себе і успіхів у пошуку роботи!

Дивіться, я хочу прояснити момент стосовно того що ваш рекрутер зайшла «вчасно». Я підключився рівно у зазначений час про який ми домовились а це 15:30 (беру з календаря: 3:30пп — 4пп (GMT+3) )
Ваш рекрутер прийшла раніше на час який не був оговорений, не було домовленості, і навіть попередження. Тож звідки я взагалі мав знати про цей час? Дивно...
Ось вам відправляю повідомлення, бо я не знаю що ви там бачили:
«Unfortunately nothing has changed — the meeting was scheduled for earlier. I waited for you in the meeting room for 5 minutes, but I didn’t receive any notice that you’d be running late, so I had to leave. »

Я як відповідальна людина прийшов у зазначений час, чекав , і навіть написав на пошту вашому рекрутеру (чого звісно у свою сторону не отримав)

Ваш рекрутер не оговорила перенос часу, сама прийшла, і вийшла. Не треба будь-ласка якось це списувати на те, що я не прийшов, і на те що не могли пояснити в «особистій переписці» , бо ви цього і не хотіли судячи з повідомлення вашого рекрутера.

Ваша міскомунікація це ваша проблема, бо я зі свого боку чекав 20 хвилин, написав на пошту з питанням стосовно змін, на що отримав ось повний фідбек (якщо ви його не бачили) :

Thank you for reaching out. Unfortunately nothing has changed — the meeting was scheduled for earlier. I waited for you in the meeting room for 5 minutes, but I didn’t receive any notice that you’d be running late, so I had to leave.

Unfortunately, we won’t be moving forward with your candidacy for this position. Thank you for your interest in Empat, and we wish you the best in your job search.

Артеме, розумію, що ситуація видається неприємною, тож ще раз хочу пояснити факти.
Про момент зі словом «раніше», бо саме воно, здається, викликало непорозуміння. Дзвінок був призначений на 15:30, і рекрутерка приєдналася до зустрічі саме на цей час і чекала. Коли ви написали пізніше з питанням, чи щось змінилося, малося на увазі, що запланований час (15:30) уже минув на момент вашого повідомлення — тобто він був «раніше» відносно вашого листа. Ніхто час зустрічі не переносив і не змінював.

Чому ви чекали 20 хвилин на дзвінку і не бачили рекрутерку — сказати напевно, на жаль, не можемо. Можливо, це було інше посилання чи інша кімната. Адже вас у кімнаті очікування не було.
Нам справді прикро, що комунікація склалась саме так, і що в результаті у вас лишилось негативне враження про компанію. Пропозиція написати на [email protected] залишається у силі — готові розібратися в деталях і почути вашу сторону детальніше.