13 березня 0:09
Хочу залишити відгук про свій досвід проходження співбесіди в цій компанії.
Я була приємно вражена атмосферою під час інтерв’ю та підтримкою на всіх етапах процесу. За час роботи в сфері рекрутингу я бачила і проходила багато різних інтерв’ю, але цей досвід, без перебільшення, один з найкращих і найприємніших.
Особливо сподобалось, що співбесіда була побудована на кейсових ситуаціях. Такий формат, на мою думку, набагато краще розкриває кандидата, ніж стандартні «сухі» питання, і дозволяє показати реальний підхід до роботи.
Окремо хочу відзначити комунікацію з рекрутером Владиславом та подальшу зустріч з Recruitment Lead — вони справили дуже гарне враження. Було відчутно, що в компанії дійсно звертають увагу на софт скіли, атмосферу та комфортну взаємодію з кандидатами.
Дуже приємно здивував також розгорнутий фідбек після кожного етапу з конкретними рекомендаціями, на що варто звернути увагу. Це показує високий рівень професіоналізму та повагу до кандидатів.
Також хочу відзначити дуже привабливі умови та загалом емпатичний підхід компанії до людей.
На жаль, цього разу я не доєдналася до команди, але досвід взаємодії залишив надзвичайно приємне враження.
Бажаю компанії подальшого розвитку та всього найкращого.