13 лютого 15:12

Olena Karlina, Chief Delivery Officer в Empat

Вже майже рік я працюю в **Емпат**, і цей період став для мене справжнім етапом професійного зростання.

Перш за все, Емпат — це дійсно компанія про людей. Тут цінують кожного, дослухаються до думок і створюють простір, у якому комфортно висловлювати ідеї. Відчувається повага — не формальна, а щира. В команді багато амбітних, сильних та водночас відкритих молодих професіоналів, і це створює дуже здорове середовище для розвитку.

Друга важлива річ — можливості для зростання. Уже після перших шести місяців менеджмент помітив мої результати та запропонував нові зони відповідальності. І це не про «пообіцяли колись», а про реальні кроки й підтримку. Попри особливості бізнесу, тут справді інвестують у розвиток людей і допомагають будувати карʼєрну траєкторію.

Окремо хочу відзначити культуру постійного розвитку. Більшість колег не просто працюють «від задачі до задачі», а прагнуть рости — і це дуже мотивує. Середовище, де всі хочуть ставати кращими, автоматично підтягує і тебе.

Проєкти — ще один сильний бік. Вони цікаві як технічно, так і з бізнесової точки зору. Компанія свідомо уникає шкідливих або сумнівних напрямків, і це додає впевненості в тому, що ти працюєш над чимось цінним.

І, звісно, культура. Щотижневі зустрічі всієї компанії, де команди діляться новинами, допомагають відчувати спільність навіть при зростанні компанії. А традиція Thanksgiving з ланцюжком подяк — це окрема історія. Такі речі створюють теплу атмосферу та реально об’єднують.

Я щаслива бути частиною цієї команди та вдячна за можливості, які отримала тут за цей рік.

Підтримали:  Igor Repeta