12 лютого 12:17

Елена Нашилова, Graphic designer в Freelance

Я була дуже здивована організацією процесу співбесіди в цій компанії.
• По-перше, мені призначили дзвінок за півтори години до самого інтерв’ю, що дуже незручно і свідчить про відсутність поваги до кандидата.
• По-друге, я погодилася, що після співбесіди надішлю свій останній проект у Figma — досить об’ємний, що включає більше десяти вкладок з презентаціями, веб-сайтами, ілюстраціями та мерчем компанії.

Незважаючи на мій досвід роботи в дизайні понад 10 років, профільну освіту і позитивні відгуки від більш ніж семи компаній, мені запропонували вакансію Junior UI/UX дизайнера, аргументуючи це недостатньою компетентністю.

На жаль, такий підхід до процесу найму залишив вкрай негативне враження про компанію.

Ще раз дякую Вам, що вийшли зі мною на дзвінок після написання цього відгуку.
Також бачили форму, яку ви заповнили після співбесіди, вона була 10/10 по усім категоріям, тому прикро, що Ви в результаті залишились з негативним фідбеком.
Завжди намагаємось вести наш рекрутинг продуктивно і не затримувати процес, тому пропонуємо найближчий таймслот рекрутера, хоча готові поспілкуватись в будь-який зручний для Вас час.

Стосовно рівня позиції: оцінка грейду завжди базується на відповідності конкретним вимогам і задачам поточного проєкту. Це не є оцінкою загального професійного досвіду або кар’єрного шляху кандидата. Іноді сильний досвід може не повністю збігатися зі специфікою ролі, яка відкрита в компанії.

Ми вдячні вам за час, який ви інвестували в процес, і за надані матеріали. Зворотний зв’язок допомагає нам покращувати наші процеси.
Також дякую, що вийшли зі мною на дзвінок щоб детальніше обговорити дану ситуацію.

Бажаємо вам подальших професійних успіхів!