3 грудня 2024 16:07

Dasha Kravchenko, Wordpress Developer в Empat

Працюю в Empat вже 4 місяці на позиції Backend Developer, і кожен день тут приносить щось нове й надихає на розвиток! Ще з перших годин роботи я зрозуміла, що це місце, де тебе цінують не лише як фахівця, а й як особистість. Менеджери і HR готові завжди дати відповіді на всі твої питання. Усі процеси налагоджені так, що ти можеш сфокусуватися на цікавих задачах, різнопланових проектах, використовуючи сучасні технології та власний підхід. А ще — це компанія, яка справді вкладається в свій колектив: і в навчання, і в комфортну атмосферу і в гарний проведений час поза роботой.

Тут є все: підтримка команди, відкритість керівництва та нескінченні можливості для розвитку, бенефіти для себе знайде кожен. Особливо круто працювати з людьми, які заряджають енергією й діляться своїми знаннями. Empat — це не просто робота, це середовище, де ти ростеш разом із компанією, отримуючи задоволення від процесу. Я щаслива бути частиною цієї «empat» IT-команди й точно знаю — це місце, яке я пораджу кожному, хто цінує якість і командний дух, кому не вистачає мотивації і натхнення то вам в Empat! Дякую кожному, хто створює цю атмосферу😊

Підтримали:  Anastasiia Tymoshenko