19 листопада 2024 14:56
Працюю в Empat як DevOps, і хочу поділитися своїм досвідом. На жаль, через те, що я перебуваю за кордоном, не можу користуватися всіма бенефітами компанії, але це не зменшує мого позитивного враження від роботи.
Онбординг був досить складним, але завдяки дружньому та професійному колективу цей процес пройшов максимально комфортно. Колеги завжди готові допомогти і підтримати — це дійсно важливо, коли стикаєшся з новими викликами.
Раніше я працював у більших аутсорсингових компаніях, тому мав певні очікування. Хочу відзначити, що Empat навіть при своєму розмірі намагається забезпечити такий самий рівень організації та підтримки. Компанія тримає максимально відкриту та чесну комунікацію, що для мене є критично важливим. Тут відчувається, що твої ідеї та думки цінують.
Empat — це компанія, яка дійсно старається для своїх співробітників і створює комфортну атмосферу для роботи та розвитку. Рекомендую!