11 листопада 11:30

Dmytro Yaroshevskyi, Backend Developer в Empat

Я працюю PHP бекенд девелопером у цій компанії і можу з легкістю сказати, що моя співпраця тут дійсно позитивна.
Компанія розвивається й росте і це важко не помітити. У компанії дійсно панує емпатичне середовище. Кожен намагається допомогти, посприяти якнайкращому вирішенню задачі та не менш важливо поділитися своїм досвідом та баченням.
Варто додати, що у компанії проводяться різноматні активності, які не тільки сприяють професійному розвитку, але й дозволяють весело провести час. Якщо певної активності буде не хватити, тут завжди можна запропонувати свою або поділитись думками як розширити поточні новими ідеями.
Проєкти доволі цікаві і різноманітні як в плані технологій, так і в плані ніш. У компанії є ресурси, які дозволяють розширити знання і досвід у різних технологіях, а також отримати фідбек і підтримку від людей, які мають знання і навики у цих технологіях.
Не менш важливо вказати те, що компанія приділяє увагу стабільності, і як наслідок, винагороди у цій компанії виплачують вчасно.
Тому безаперечно, можу сказати, що працюючи у цій компанії, ви отримаєте не тільки хороший професійний досвід, а й будете частиною команди, яка постійно удосконалюється і здобуває вершини у цій галузі.

Підтримали:  Anastasiia Tymoshenko