30 липня 2024 14:10

Nataliia Kryvdina, Project Product manager в Empat

Скоро буде пів року, як я працюю в компанії, і час пролетів дуже швидко. Компанія відносно молода, але дуже швидко розвивається. Процеси змінюються.
Тут чудовий колектив і приємні люди, а також драйвова менеджмент команда.
Окремо хочу відмітити різноманітність та цікавість проєктів. Тут я отримала змогу попрацювати з доменами, з якими раніше не працювала, і значно підвищила свої навички. Незважаючи на кризу на ринку ІТ, сейлз команда Empat постійно знаходить нові проєкти, що забезпечує працівникам стабільне навантаження в роботі та впевненість у завтрашньому дні.
У компанії завжди прозора комунікація з працівниками щодо якихось змін. Постійно проводяться івенти для тімбілдінгу.
Також Empat надає своїм працівникам чимало бенефітів і приділяє багато уваги їхньому розвитку. Постійно відбуваються лекції від техлідів або запрошуються зовнішні експерти.
Окремо хочу відмітити ініціативу компанії — Empat school. Це чудова можливість для людей, які тільки починають свій шлях в ІТ, підвищити свої навички та отримати першу роботу.
Якщо ви зацікавлені в цікавих проєктах і постійному розвитку, то вам точно сюди)))

Підтримали:  Karyna Kelleci Anastasiia Tymoshenko