27 травня 2024 21:34

Veronika Zelinska, Junior Flutter Developer

Привіт, нарешті маю змогу поділитися своїм експіріенсом з даною компанією, а точніше їх навчальним курсом Empat School.

Я і уявити не могла що на мене чекає, коли побачила анонс набору в телеграм каналі DOU Mobile. Почнемо з самого початку — заявка. Це 100% найдетальніша форма з усіх що я заповнювала для курсу 😅. Багато доречних питань, і вишенка на торті — вимога записати відео, так ще й англійською! Навіть процес подання на курс був прикольним та свого роду невеличким челенджем. Вже на даному етапі було відсіяно чимало людей (в тому числі мого друга, бідосю хах) задля того, щоб в результаті ті, хто пройшли, мали змогу отримувати достатньо уваги від менторів, про що теж обов’язково розповім далі!

Завдання були чіткими, в міру складними та з необмеженим творчим потенціалом. Ми вільні самі обирати теми застосунків, які робили. Щоб здати щотижневе дз ми мали не лише написати код, але і записати відео-презентацію нашого результату. Спочатку було важкувато, проте все прийшло з часом). Мені дуже сподобалась така можливість розставити акценти на тому, над чим я дійсно довго працювала у своєму дз. Через декілька днів приходив фідбек від менторів, і це майже завжди були цілі поеми, а не маленький коментарчик). Я ніколи в житті ще не була так рада читати критику та зауваження, як тут. Також жодне, прям ЖОДНЕ питання не лишали без відповіді, чого мені так не вистачало у самонавчанні та на інших курсах.

Фінальний проєкт це окрема тема. Унікальний експіріенс роботи в команді над спільною апкою, швидке здобуття навичок вирішення конфліктів (як міжособистісних, так і в гітхабі)), а також сам факт наявності справжнього продукту на руках всього через 3 місяці вивчення абсолютно нової для себе технології — це щось неймовірне!
Захист теж просто фонтанував емоціями. Не було духу змагання (нездорового, принаймні). Всі за всіх раділи, щиро нагороджували компліментами та питаннячками «а коли реліз?))». Тож ця подія теж на дооовго лишиться в моїй пам’яті як ще один день, сповнений прекрасними емоціями.

І наостанок, випуск. Команда вирішила спробувати зробити очний випуск для нас, і за це я їм неймовірно вдячна. Хоча я і не дуже соціальна людина та переживаю чималий дискомфорт в незнайомих компаніях, це точно не стосується минулої п’ятниці. За пару хвилин перебування в офісі увесь дискомфорт зник і панувала дуже дружня, тепла атмосфера. Такого я давно не відчувала, тим паче на нетворкінгу. Усі працівники неймовірні душки і я словами не можу передати, як приємно було там знаходитись, розмовляти з усіма та просто проводити час 💖!

Компанія Емпат тисячу разів виправдовує свою назву, бо в жодному іншому воркінг спейсі я не бачила такої дружньої, навіть спорідненої, в якомусь сенсі, команди. Чекатиму з нетерпінням на усі можливі в майбутньому зустрічі з вашою тімою! Ви — найкращі ❤️