26 травня 2024 14:19

Yehor Bilovus, Junior Software Developer в Empat

Всім привіт! Хочу залишити свій відгук після навчання в Empat School, бо не залишити — не варіант.

TL;DR: за 3 місяці навчання я отримав купу нових знань та навичок. Уся команда школи — дуже хороші люди, які завжди відповідали та допомагали коли траплялись проблеми. Ментори дуже цікаво вели лекції. Загалом — все супер!

Вся історія з Empat почалася ще на етапі подачі заявок. Мене приємно здивувала необхідність записати відео-визитівку англійською мовою. Письмову англійську може знати багато хто, а ось вміти розмовляти англійською — не дуже.

Загалом про формат навчання можу сказати, що формат записана(-і) лекція(-ї) + онлайн-зустріч з менторами + домашнє завдання працював дуже добре. Він дозволяє переглянути основний теоретичний матеріал в зручний для тебе час, а на онлайн-зустрічі ментори розказують про корисні дотичні теми та також відповідають на виникші після перегляду теоретичного матеріалу питання, а домашнє завдання дозволяє закріпити отримані знання. Якщо у вас виникло питання після зустрічі, то це не проблема — можна написати в Slack своє питання та ментори обов’язково допоможуть. На домашнє завдання завжди давався розгорнутий відгук: якщо були якісь недоліки — вони відзначались та наводились варіанти як виправити. Також можна задати питання під час здачі домашки та отримати розгорнуту на них відповідь.

Хочу відзначити також менеджмент. Алла та Анастасія завжди йшли на зустріч та, за потреби, допомагали.

У нас був фінальний проєкт, в ході якого ми об’єднувались в команди та розроблювали застосунок. В кінці ми його демонстрували. Досвід був максимально наближений до реальної роботи над проєктом з усіма похідними в вигляді прогорівших дедлайнів і усього цього😅

Після навчання у нас був офлайн-випускний в офісі компанії. Захід був проведений на висоті та взяв мене за душу 😭

В ході навчання я познайомився та подружився з купою цікавих та цілеспрямованих людей.

В підсумку, після закінчення навчання, я зрозумів чим я хочу займатись та що мені треба треба для цього зробити.

Хочу подякувати усім: однокурсникам, Аллі та Анастасії, Сергію, Андрію, Ользі, Альоні, Миколі, Івану, Ярославу, Валі, Владу, Дімі, усім тим, хто перевіряв домашні роботи, також тим кого забув і тим, хто до сюда дочитав) Велике Вам дякую! Ви — супер❤️