21 травня 2024 17:25
Вітаю! 👋
Наче вчора записував відео-візитівку, аби потрапити у Empat School. Ці два з хвостиком місяці пролетіли на одному диханні. Багато чого нового було відкрито, прочитано, прослухано та виконано 💪
Дякую адміністрації компанії за чітку та структуровану організацію процесу навчання. На першій зустрічі було розглянуто організаційні питання, які не змінювалися протягом навчання. Це було дуже зручно, адже ти завжди знав, чого очікувати.
Особлива подяка менторам за чудовий досвід та розгорнуті фідбеки. Кожного тижня з нетерпінням очікував зустрічей з вами! Під час мітів нам презентували приклади найкращих практик, особливості технологій та надавали вичерпні відповіді на всі питання, що виникали під час вивчення документації. Мені дуже сподобалося, що матеріали зустрічей не дублювали лекції, а слугували додатковим джерелом знань.
Завдяки Анастасії та Олександру ми мали змогу обговорювати нетехнічні питання, такі як практичні поради для пошуку роботи, роль PM у команді та інші тематичні питання, які перебувають у сфері впливу HR та PM спеціалістів.
Дякую, команда Empat! Це був надзвичайно цікавий досвід, що значно розширив мої знання та навички ❤️