20 березня 2024 22:42

Karina T

Всім привіт. Хочу висловити висловити свою вдячність і задоволення від співпраці з Empat!
Компанія вражає своїм професіоналізмом, високим рівнем досвідченості та інноваційним підходом до роботи. Я дуже рада,що мала змогу попрацювати з супер наставниками, однодумцями, професіоналами, які навчали, підтримували та допомагали. Загалом дуже сподобалась атмосфера в компанії на всіх рівнях (проект, відділ, компанія в цілому). Є довіра, щирість та людяність у стосунках. Все продумано до деталей від робочих моментів, можливостей, де компанія сприяє твоєму професійному розвитку, до цікавих активностей в середині компанії та вивчення англійської мови. Окрему подяку хочу висловити Назару, з яким мені пощастило попрацювати над одним з цікавих проектів, це справді людина своєї справи з вмінням ефективно керувати процесами та мотивувати команду до досягнення високих результатів, а також Велике дякую Анастасії HR 🤍 за оперативну підтримку та відгук на будь-які запитання її доброзичливий підхід значно полегшували мій процес інтеграції в компанію. Дякую,за можливість компанії відчувати себе як вдома❤️ Бажаю компанії успіхів,нових звершень та висот.