Embrox став для мене не просто місцем роботи, а справжнім простором для розвитку. Наш офіс у Львові дуже комфортний, і навіть під час відключень електроенергії ми працюємо без перерв, що додає стабільності.
Мені дуже подобається відкрита і легка комунікація з core командою — всі питання вирішуються швидко, без зайвих бюрократичних бар’єрів. Як front-end розробник, я бачу багато напрямків для розвитку, і в компанії дійсно заохочують до професійного зростання. ІoT проєкти цікаві, а фокус на embedded дозволяє познайомитися з новими технологіями.
Радує, що команда постійно зростає — це ознака стабільності й розвитку. Особисто для мене цінним є можливість ставати ментором, ділитися знаннями та досвідом. Ну і колектив — це люди, з якими приємно працювати і просто проводити час.
Embrox — це компанія з душею, де працює молодий та енергійний колектив, а також адекватний і відкритий менеджмент. Усі процеси тут прозорі, а корпоративна культура не просто існує на папері, а реально функціонує завдяки команді, яка її створює та розвиває. Завжди є можливість для професійного зростання і розвитку. Менеджмент ефективно виконує свої обов’язки. Радий бути частиною такої чудововї команди професіоналів.
Привіт! Працюю в Embrox майже 3 роки, вдячний за досвід, який тут здобув. Кожен проект, над яким я працював, був особливим та цікавим в своєму роді. Також я навчився багато від своїх колег, які є не тільки професіоналами у своїй галузі, але й надзвичайно талановитими та творчими людьми.
Доброго Дня! Я Олександр (React-Trainee) ЛЬВІВ. ADVANCED English. Чи це можливо щоб я якимось чином показав свою користь та міг би мати шанс бути залученим до справ та принести користь Вам. Багато працював сам і знаю що швидко злечу. Хотів би достажування у Львові
Вітаю, Олександре!
Дякую за коментар, наполегливість та щиру зацікавленість в нашій компанії.
Ми мали з вами комунікацію раніше про те, що в нас наразі не проводяться стажування і домовились, що Ваше резюме залишиться в нашій базі для можливої співпраці в майбутньому.
Зверніть, будь ласка, увагу, що ми, на жаль, не завжди маємо змогу відповідати на всі відгуки (заважаючи на їх кількість), особливо, коли шукаємо людей з досвідом. Якби вимоги вакансії могли покрити спеціалісти без досвіду, ми відповідно контактували б таких людей.
Дякую за розуміння та бажаю Вам успіхів!
Я працюю в Embrox майже 2 роки iOS розробником. За цей час встигла значно вирости в професійному плані. Тут приємний колектив, смачна кава і цікаві проекти. Тому рекомундую і вірю в те що щось корисне ви для себе тут обов’язково знайдете!
Я на данный момент занимаюсь веб разработкой 4 года. Работал в компании Embrox полтора года. За это время успел принять участие в разработке
Опытом работы в Embrox я очень доволен) Были сложные и напряженные ситуации, которые в итоге решились и я убедился в надежности Embrox.
Очень рекомендую компанию, можно быть уверенным в положительном результате!