Сучасна диджитал-освіта для дітей — безоплатне заняття в GoITeens ×

Elogic Commerce

81...200 спеціалістів
Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Краків (Польща), Лісабон (Португалія), Таллінн (Естонія)

15 травня 2022 20:05

Ольга Степикова, Magento 2 Front-end Developer в Monsoon Consulting

Мені пощастило потрапити на курси в Elogic, не з першої спроби, але я наполегливо пробувала знову і знову, тому що я справді мріяла потрапити саме в цю компанію! Коли курс почався, я була у захваті і дуже щаслива з такого шансу, але почався карантин і все зупинилось. Та я не зупинилась! Через декілька місяців Elogic оголосили про стажування та набір інтернів з готовим проектом, який можна показати! Я, звичайно, подумала, що вимоги досить високі, але спробувала все одно і потрапила у програму! Далі були найцікавіші та найскладніші місяці у моєму навчанні, у освоєнні Magento! Але як казали всі ментори, у яких мені пощастило навчатись: «Старайся і в тебе все вийде»! Тож, коли через 2 місяці мені запропонували оффер, я не просто була щаслива, я була у неймовірному захваті! Моя мрії почали збуватись саме тут!!! Коли я потрапила на роботу в Elogic, для мене було приємним шоком сучасний трудовий процес, вільний графік, нова техніка, круті доброзичливі колеги, талановиті і лояльні керівники, шикарний офіс в центрі міста, безкоштовна смачнюща у світі кава, 100 видів чаю, солодощі та фрукти кожного дня, круті вечірки кожного місяця, грандіозні святкування великих подій кожного року!! Моя кар’єра стрімко розвивалася завдяки крутим проектах, на яких мені пощастило працювати і завдяки крутим розробникам на менеджерам, з якими пощастило на цих проектах працювати! Я ніколи не відмовлялась від складних задач і мені з радістю допомагали, якщо будо складно! Вже за декілька місяців моя зарплата суттєво збільшилась, адже у компанії чесний та прозорий процес перегляду. Якщо розробник хоче рости, його завжди вчасно оцінять і підтримають. На протязі мого першого року в Elogic я тричі отримала підвищення зарплати, виросла з рівня intern до middle, здала іспит і стала сертифікованим розробником Magento повністю зі сприяння та на рахунок компанії. Тож, щиро рекомендую кожному, хто шукає роботу, хоче навчатись, потрапити в IT чи просто круто прокачати свої вміння — мою улюблену компанію Elogic!!!