14 вересня 2025 23:05

Maksym Sherepot, Front-end Developer в DATA.BET

Провів у Elitexi 4 з половиною роки. Попрощались на максимально хорошій ноті з перспективою на подальшу співпрацю.
Враження про компанію — виключно позитивні по усім пунктам. Тут просторий зручний офіс у центрі Львову з усіма зручностями, чудовий колектив без «моя хата скраю», чітко і ефективно поставлені усі процеси і супровід по них.
Особливий акцент зроблений на людях — подарунки, активності, тімбілдинги, корпоративи, пропозиції про покращення, просто приємне спілкування і постійне прагнення допомогти і підказати одне одному справді дуже зближує. Одна з причин цього — CEO компанії Володя — максимально відкрита, приємна і проста (в хорошому значенні цього слова) людина.
За більше ніж чотири роки працював на багатьох проектах з багатьма колегами і мав тільки один негативний досвід, який був повʼязаний виключно з замовником, до компанії за цей період питань не було. Тут працює багато спеціалістів високого рівня, які зацікавлені в твоєму розвитку, є багато можливостей для покращення soft i особливо hard скілів, а також англійської.
Бажаю успіху і процвітання, радий був бути частиною команди

Макс, дякуємо за теплі слова!

Тішимось, що в тебе залишились позитивні враження від співпраці! Бажаємо успіхів у всіх нових кроках та починаннях і нехай надалі на твоєму шляху зустрічаються лише гарні люди та вдалі проєкти💙