ElifTech

Львів, Вінниця

15 квітня 22:04

Emil Trofimiuk, CMO

Мав за честь працювати 6 дуже активних та хороших років у ElifTech. Компанія дає можливість рости в середині компанії і я скористався цим шансом і з маркетолога став СМО.
Дуже близько спілкувався з командою менеджменту та фаундером, і це дуже розумні та талановиті люди. Менеджмент знає, що потрібно робити і постійно розвивається. Компанія впровадила за ці роки дуже багато серйозних змін, що дозволило значно ефективніше працювати всім працівникам і рости у всіх показниках.
Я захоплений корпоративною культурою, людьми які тут працюють. Скільки цікавих моментів ми пережили разом! Тут справді завжди чудова атмосфера і дуже відкриті люди, які завжди допоможуть.
Культура роботи, ведення проєктів, комунікації — на висоті і це, те, чого треба і можна тут навчитися. І тут відсутня галєрна бюрократія. Все швидко і плоско — до СЕО рукою подати))
Якщо вже ти зайшов чи зайшла почитати коментарі про компанію — значить ти на етапі рішення працювати чи ні в цій компанії. Від себе залишу рекомендацію — погоджуйся! Це місце де ти зможеш мати амбітні і складні задачі, які допоможуть тобі вирости.
А бонусом знайдеш крутих людей і напевно друзів. Спойлер — я знайшов!
На різних заходах — навіть невеликих барбекю тут постійно багато колишніх працівників, адже люди залишають цю компанію з теплими спогадами. Що роблю і я. Чудовий період життя, дякую!