16 березня 2021 14:30
Технічний експерт Yaroslav Porodko провів хорошу співбесіду. Питання задавав валідні і цікаві. ПМ Anna Lazor уникала незручних питаннь стосовно проекту. Архітектор Roman Kobachenko доєднався до співбесіди через 20хв після її початку і чомусь вирішив, що це вже її завершення і виглядало так, що він взагалі не розуміє де він і чому сюди прийшов. Рекрутер Bozhena Zvarych так і не надала фідбек навіть через тиждень після співбесіди. Ще на самій співбесіді я зрозумів, що не проходжу на дану вакансію, але було б гарним тоном надати кандидату фідбек, навіть якщо він негативний. Вперше спілкувався з компанією ELEKS і враження негативні.
Олександр, привіт!
Дякуємо за фідбек, для нас дуже цінно розуміти, де можемо покращувати свої процеси.
Цілком згідна, що надавати фідбек кандидатам, навіть тим, котрі не пройшли інтерв’ю — це обов’язково. Зі свого боку ми стараємося робити це в короткі терміни. Ваша співбесіда відбулася у середу 10.03. Розгорнутий фідбек Вам був наданий сьогодні, 16.03, тобто в межах тижня (якщо бути точним — в межах 4 робочих днів).
Також усі фідбеки, які стосуються інших учасників співбесіди, ми передамо колегам, щоб в майбутньому уникнути таких ситуацій.
Нам прикро, що перший досвід пов’язаний з компанією ELEKS міг бути кращим. Разом з тим, дуже надіємося, що він не був останнім.