ELEKS

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Берлін (Німеччина), Ряшів (Польща), Краків (Польща), Лондон (Велика Британія), Спліт (Хорватія), Таллінн (Естонія), Торонто (Канада), Чикаго (США), Аргентина, ОАЕ (Аджман)

Три роки пропрацювала в компанії і хочу сказати що залишилася б і на довше (попрощались через мій maternity та відсутність full-time проєкту для виходу з нього).

Плюси:
— неймовірна підтримка для ЗСУ та загалом корпоративна соціальна відповідальність ELEKS, пишаюсь таким українським бізнесом
— досить гарна винагорода з привʼязкою до долара
— професійне оточення, приємно працювати в компанії щирих та відкритих людей
— щоденне використання англійської мови, зароджується мультикультурність (Україна, Польща, Хорватія, Аргентина, США та інші локації, де наймають локальних фахівців)
— відкритість C-левелу до співпраці з усіма колегами, прагнення стати краще (якщо є фінанси на такі ініціативи)

Мінуси:
— з початку війни були заморожені перегляди компенсацій
— зменшення кількості цікавих ініціатив та проєктів, через це і попрощались з компанією
— стаття на Ain є правдою

Компанію рекомендую, 9/10 по співпраці! Щирі та професійні колеги — то все ж таки не бонус, а база ❤️

Підтримали: Andrii HataliakBohdan Babyak

На аін вийшла стаття, в якій вказано, що серед топменеджерів компанії є росіяни ain.ua/...​23/10/16/skandal-v-eleks

Найкраща компанії overall з якою мені доводилось співпрацювати. Це стосується організації функціонування компанії, працівників, забезпечення та інформування співробітників, так і робота в командах, та між ними. Прозорість, компетентність, поінформованість. Компанія вцілому і співробітники окремо вкладаються у те аби максимізувати переваги та мінімізувати «недоліки» найманої праці співробітника у будь якій великій компанії. Чудові співробітнкики та люди. Вдячний кожному з ким довелось працювати.

Підтримали: Ostap ElyashevskyyOleksandr Holoviy

Разом з ELEKS майже з початку повномасштабного вторгнення, проте наразі змушений прощатись. Дуже професійна та відповідальна компанія, яка працює з великою кількістю немалих і цікавих проектів. Вперше тут пізнав справжню аутстаф модель роботи, де був залучений до зарібужного проекту з силою силенною девів з усіх куточків світу. Це був безцінний досвід масштабування та підтримки уже існуючого продукту.

ELEKS — це велика родина, це дружнє коло товаришів, це універсьтетський дух у кожному куточку офісу. Вдячний компанії за час проведений разом, вдячний керівництву за злагодженість та незмінний вектор розвитку. Особлива подяка за безперервну підтримку волонтерських фондів. Спільної нам перемоги!

Мала дуже приємний досвід співбесід в ELEKS. Було комфортно та цікаво. Сподобався сам підхід оцінювання по всім темам та невимушена розмова замість інтерв’ю. Сам інтерв’ювер був позитивний та приємний — десь підказував, десь підтримував. Та й взагалі, всі, з ким спілкувалася, справили досить гарне враження. Тепер рекомендую ELEKS всім знайомим;)

Підтримали: Олександр Єременко

Мав чудову нагоду пройти співбесіду на позицію розробника в Eleks. Керувала процесом HR Наталія Деркач.

Отримав вкрай позитивний досвід у всьому: як від спілкування з рекрутером, так і від технічного інтерв`ю та розмовою з ПМ. У тогорічних відгуках під компанією бачив певний негатив по процедурі найму. Чи це були поодинокі випадки, чи ще що, однак з відповідальністю кажу: ніяких подібних проблем я не зустрів.

Наталія надала мені максимально детальну інформацію, завжди була на зв`язку (інколи навіть відповідаючи у позаробочий час), поділилась розвернутим фідбеком та в цілому тримала руку на пульсі.

Технічна співбесіда була проведена бездоганно — експерт ставила зрозуміло сформовані питання, що дійсно відповідали потенційним задачам в компанії. Чітко визначила сильні та слабкі місця у короткий час, що свідчить про неабиякий досвід проведення інтерв`ю.

В цілому, я сміливо можу порекомендувати співпрацю з Eleks!

Працюю в ELEKS більше року.
Хочу сказати про дуже активну допомогу ЗСУ та волонтерам з боку компанії.
Також компанія дуже допомогала працівникам та їх родинам з евакуацією та релокацією.
Багато гарних людей у компанії, хороша атмосфера

Працюю в компанії трохи більше, ніж півтора роки.
Подобається все: від першого спілкування з рекрутером (Оксана, привіт!) до загальної позиції компанії, її розвитку, поглядів і т.д.
Погоджуюсь з попереднім коментарем — це щось середнє між великими аутсорс компаніями і домашніми продуктовими з теплою атмосферою.
Окремо варто виділити підтримку ЗСУ і загальний підхід до волонтерства, допомоги сім’ям в скрутних ситуаціях.
Загалом, з того, що можна додати до попереднього відгуку:
— в ELEKS є свої мовні курси і не тільки з англійської мови
— є окрема система з підбіркою тематичних курсів, час від часу проводяться воркшопи, кемпи
— є багато зустрічей різного плану з психологічної підтримки. Не тільки «від вигорання співробітників»
— підтримка співробітників і їх сімей з початку повномасштабної війни
— професіоналів достатньо і на запит про допомогу завжди хто-небудь та відгукнеться, допоможе, покаже, навчить.
А ще в Київському офісі є зоо-куточок. Сумую за пухнастою Лолою (крольчиха), пам’ятаю про рибок і спокійну павучиху.

Співпрацював з ELEKS не довгий період часу. Але швидка зміна не пов’язана із компанією.
Навпаки готовий рекомендувати дану компанію всім, особливо досвідченим професіоналам.
Можливо виділю декілька пунктів детальніше:

* Тут ви скоріш за все попадаєте в команду професіоналів (не готовий ручатись за всі проекти, але мій був саме таким). Є відчуття, що правильні люди на правильних місцях.
* ~2000 людей, компанія-аутсорсер з власними продуктами, що доволі круто і є різні можливості. Проектів багато.
* Якщо комусь важливо, то як зазначали у інших відгуках «Елекс — золота середина між великими компаніями та маленькими „сімейними“, в основному з позитивними фішками від обох.»
* Мегапотужна підтримка ЗСУ як фінансово так і технологічно. Це мотивує і самому приносити більше користі Україні.
* Виплачують все вчасно і чесно згідно домовленостей. Дуже стабільно все в компанії, які б не були ситуації в світі чи бізнесі зокрема.
* Якісна підтримка бухгалтерії. Можуть вести ваш ФОП або просто проконсультувати по різних питаннях, прекрасний відділ.
* Зберегли всі вихідні дні на час активної фази війни, є багато оплачуваних лікарняних, звичайний пакет відпусток, страхова, відсутність трекерів та овертаймів — work-life balance тут підтримується на найвищому рівні.
* Офіс у Львові посередній, але є все необхідне. Проте в час ковіду, а тепер ще і активної фази війни це немає ніякого значення, всі бажаючі працюють ремоут. Компанія забезпечує потужною технікою та всім необхідним.
* У більш мирний час проводились якісні тімбілдінги, святкування, постійно роздавали різні подарунки типу рюкзаків/футболок тощо.
* На мою думку, є трохи скілових людей у своїх напрямах, які засиділись роками «у мідлах», бо дуже багато рівнів матриці компетенції потрібно здавати. З одного боку це змушує вивчати щось нове і це добре. З іншого боку люди жаліються, що то довго, всякі артефакти треба готувати, збирати фідбеки і процес затягується, а без цього скоріш за все не буде росту винагороди.
* Компанія має представництва у різних країнах, проте дуже сильно намагається вийти повноцінно на іноземні ринки з відкриттям офісів та стати міжнародною. Проте є відчуття, що наразі це все ж більше Львівська ІТ-компанія. Але це чудово, є куди рости, чого і бажаю Елексу.

Працюю тут рік — все круто. Класний проект, гарні умови, зп, все гуд. На моєму досвіді, одна з найркащих українських фірм. Компанія допомогла релокейтнутись у зв’язку з війною.

Підтримали: Liuda SulikMariia Gopiak

Нещодавно проходив інтерв’ю на позицію .Net Developer і дійсно дуже задоволений тим, як відбувалося спілкування з HR — Liudmyla Kutsyk. Вона організувала мені велику кількість зустрічей, які допомагали приймати рішення.
Мені дуже сподобалося проходити технічну співбесіду через дуже гарно складані питання в інтерв’юера та комфорту атмосферу, що дала змогу не відчувати тиску. Можу сказати, що дійсно, ELEKS — це компанія в якій ви зможете отримати дуже гарні враження від всіх процесів.

Проходив співбесіду в цю компанію га позицію Integration Engineer і в цілому враження залишились позитивні.
Дуже профісійний HR — Maria Sadovska, яка об’єктивно оцінила, розповіла фідбек.
Самі співбесіди дуже сподобались, підхід був доволі цікавий і мені реально сподобалось спілкуватись з інтервьерами. Не побоюсь сказати, що співбесіди в ELEKS були одні з найкращих в моєму досвіді.
Точно можу рекомендувати звернути увагу на цю компанію і хоча-б спробувати пройти інтерв’ю.

Максимально симпатизую даній компанії і окремо хочу відмітити професіоналізм співробітників. Всі, з ким я так чи інакше перетиналася з ELEKS — це завжди відчуття, що людина на своєму місці. Якщо це рекрутер — запропонують тільки релевантну до твого досвіду вакансію. Якщо просиш про інтерв’ю ASAP — воно буде наступного дня. Якщо ти вже на інтерв’ю — кожне питання зрозуміле і адекватне. Бачила уривки деякої документації від information developer з ELEKS — це топ рівень, відразу хочеться взяти декілька уроків.
Хочу подякувати за максимально приємний досвід всім, з ким я спілкувалася в ELEKS, і побажати компанії процвітання.

Пропрацював в Елексі більше 2х років і отримав багато позитивного досвіду. З плюсів тут — неймовірно круті та професійні люди, які люблять компанію і яким небайдуже (дуже круто, що такий дух зберігається на скейлі в 2000 працівників). Загалом атмосфера в компанії дружня і відкрита, більшість менеджменту готові чути працівників і ваші ідеї завжди вітаються :)
Щодо можливостей росту та навчання, то їх тут дуже багато — внутрішні курси, менторські програми, можливості залучення в різні ініціативи, ротуватись між проєктами також зазвичай не є проблематично.

З недоліків це недостатньо автоматизовані процеси для ПМів і багато ручної роботи, але компанія дуже активно над цим працює. Також процеси постійно оновлюються та покращуються, так як компанія росте і частинка бюрократії є неминучою звичайно ж. Але загалом їх не є забагато і можна комфортно працювати :)

Дякую за крутий досвід і однозначно всім рекомендую :)

Чудова компанія, яка дбає про працівників і в плані їхнього здоров’я, і в плані кар’єрного розвитку. Проекти є дуже класні, але є і з легасі кодом. Однак, при потребі можна переходити на інші проекти без проблем, менеджмент йде на зустріч.

Елекс — золота середина між великими компаніями та маленькими «сімейними», в основному з позитивними фішками від обох. З мінусів- трішки бюрократії, як наприклад здача матриці компетенцій.
Але плюсів значно більше — тренінги, менторінг, корпоративні подарунки, страхівка і тд.

Можу рекомендувати компанію на 100%.
Пропрацювала тут без місяця три роки. І ось мій чек-лист того, що сподобалось в ELEKS:

• просто неймовірні люди
• керівництво турбується про команду не словом, а ділом
• порядність
• масаж в офісі це просто ван лав
• оснащення офісів, техніка, супорт
• розташування офісу в Києві — вид на Дніпро та парк зачаровують
• медичне страхування
• зручні та добре налагоджені адміністративні процеси
• чіткість у фінансових питаннях
• в компанії багато людей, які працюють 3, 5, 7, 10 і більше років
• немає плинності кадрів
• відчуття, що про тебе піклуються
• підтримка людей в компанії під час карантину
• участь у благодійних проектах

Дякую за чудовий час разом!

Мабуть, мій накращий інтервю експіріенс був саме в Елексі. Рекрутер Оксана спершу поцікавилась де мені найзручніше буде вести комунікацію, тримала в курсі по кожному етапу, писала про можливі затримки. Насправді дуже чітка комунікація, без води, дуже структурована, мені не треба було переживати, що я можу забутись про співбесіду чи ще щось, Оксана завжди була на зв’язку, хоч ми й перебували в різних країнах на той час.
Загалом, я дуже задоволена комунікацією і співпрацею)

Проходив інтерв’ю в компанію, залишили дуже приємне враження. Особливо відмічу Tetiana Syvulko, справжній професіонал. Вислухала побажання, намагалась підбирати проект/клієнта, оперативно відповідала на питання.

Працюю в Eleks уже пів року — політ нормальний.

Компанія досить велика — але зберігається сімейна атмосфера, коли виникають якісь питання або проблеми завжди готові допомогти
Проводиться багато курсів, допомагають з побудовую плану персонального розвитку і не тільки. Радий що мій вибір припав саме на Eleks.

Це компанія про людей. Я тут пропрацювала 3 роки і дуже полюбила атмосферу. В Eleks добре організовано по внутрішніх процесах, якісний менеджмент. Плюс компанія прекрасно себе проявила під час карантину.

Всім рекомендую. Дякую за гарний час разом ♥ ️

працювала в Eleks 5,5 років, за цей час виросла від джуніор рекрутера до рекрутинг-менеджера, за що дуже вдячна компанії. :)
тут працює багато крутезних людей, у яких є чого повчитись. :)

После связи с одним из внешних рекрутеров меня перенаправили на Tetiana Syvulko. Прекрасный рекрутер, общение было легким и приятным, задержек в коммуникации не было.
Собеседования на проекты проходили в форме дружественного общения и после их окончания оставалось жгучее желания пройти его еще раз. Все с кем приходилось общаться, были приветливыми, интересными и добрыми.
Остался очень доволен.

Працював в компанії довгий період, виріс від джуніора до керівника департаменту рекрутингу, пішов з компанії робити власну справу staffingpartner.net/home.
Дуже задоволений командою, менеджментом, орагнізацією процесів.
Елекс турбується про людей, вкладає в навчання, дає можливості для росту.
В компанії працює багато крутих людей, які готові ділитися досвідом і з якими хочеться разом робити проекти.
Чудова сімейна компанія, яка вже підросла.

На сайті Дія City в розділі «12 міфів про Дія City» в міфі «IT-індустрія не підтримує проєкт» вказано:

Підтримку Дія Сіту висловили ряд професійних об’єднань та IT-компанії. Серед них — Європейська Бізнес Асоціація, Федерація роботодавців, Американська торговельна палата, ЕРАМ, Ajax, Sigma Software, Reface, Genesis, Laverex та багато інших.

В списку компаній які входять в ЄБА є логотип та назва схожа на вашу eba.com.ua/member/tzov-eleks-2/ (копія в архіві)

В списку компаній які входять в TechUkraine також є логотип та назва схожа на вашу techukraine.org/tech-ukraine/our-partners-2/ (копія)

Чи підтримує ваша компанія «Дія City»?

Відповідь на питання важливе для спеціалістів які підтримали петицію Стоп Дія Сіті!

Задоволений роботою в Елекс, відношенням з боку команди, ПМ та всіх інших з ким довелося стикатися в робочому процесі, також подобається організація робочого процесу, хороші оцінки для задач, відсутність постійного пресінгу часу чи тиску з боку ПМ, відношення побудоване на довірі з боку начальства і всієї команди вцілому. Але, як на мене, низькуватий рівень зарплат в порівнянні з ринком.

Наверное не буду оригинальным в плане своего опыта общения с ELEKS.

Собседовался на позицию BDM. Столкнулся с такой же проблемой как и предыдущие соискатели.

Изначально ELEKS производит впечатление зрелой и системной компании, но в процессе общение понимаешь, что это не так.

Коммуницировал с рекрутером Tetiana Palianychka. Рассматривали мою кандидатуру на 2 юнита. По одному юниту получил отказ и не объяснили причину. По второму обещали дать фидбек, но так и не дождался обратной связи.

Вежливо напоминал о себе, но в итоге мое сообщение осталось без ответа. Сложилось впечатление, что компания работает только на «исходящих». Отвечают, когда они посчитают нужным и не считают нужным дать обратную связь соискателям.

Хотелось бы, чтобы компания уважала время кандидатов и предоставляла не просто сухой фидбек «приняли/ не приняли» , а старались хотя бы кратко сказать, что было не так.

Привіт, Кирило,

Дякую за Ваш відгук. Ми дуже цінуємо зворотній зв’язок і можливість покращувати наші процеси. Ситуація, яку ви описуєте, неприємна і неприйнятна для нашої компанії. Приносимо свої вибачення за те, що Вам довелося чекати фідбеку і знаю, що рекрутер з Вами уже зв’язалася аби пояснити ситуацію і загладити її. Зі свого боку ми будемо ще більше наголошувати на необхідності надання фідбеків вчасно та конструктивно, і докладатимемо максимальних зусиль, щоб схожі ситуації не повторювалися.

Гарного Вам дня та успіхів!

Работаю в компании 1.5++ года на позиции саппорт инженера L2/L3. Много жалоб на отдел HR — у меня таких проблем не было. Все было адекватно и в оговоренные сроки. Проекты и заказчики разные, разные локации, в каждом проекте своя специфика. Если есть желание что-то поменять по проектам — компания идет на встречу. Есть возможности релокации, хотя для себя лично я не рассматриваю т.к. текущая локация меня очень даже устраивает.
Офис в Киеве расположен удобно, есть парковка, метро под боком, Uber Shuttle, больше количество кафешек и рестиков на Подоле.
Руководство адекватное на всех уровнях, заботу о работниках проявляют, стараются.
На данный момент работаю из дому, привез рабочий монитор, ноутбук, мак-мини, мобильный для тестовый задач. Все хорошо и удобно в принципе.

Компанія Eleks відома на ринку праці як одна з найкращих, проте комунікація з рекрутером однозначно не підпадає під цей показник. Судячи з коментарів нижче, не лише в мене залишився неприємний досвід.
Подавалася на позицію C&B, зі мною сконтактувала дівчинка Людмила, задала низку питань у листі, на які я розписала відповіді. Жодної реакції з боку рекрутера не відбулося. Через 5 днів я сама вирішила запитати чи вакансія ще актуальна або ж щось збентежило в моїх відповідях, ось уже тиждень жодної відповіді. Шановні рекрутери компанії Eleks, якщо вам вже стільки роблять зауважень на цю тему в коментах, то не виправдовуйтеся у відповідь, просто налагодьте цей процес.

Вікторіє, доброго дня,

Дякуємо Вам за відгук і те, що даєте нашій компанії можливість бачити недоліки у роботі та працювати над ними.

Приносимо свої вибачення за цю неприємну ситуацію і будемо працювати над тим, аби таке більше не повторилося.

Дякую!

Добрый день.
Нету цели гадить компании, а есть цель оставить отзыв о моем опыте общения, в часности про процесс рекрутинга. Вижу что у многих были пробьлеммы, а значить это системность, а не уникальная ситуация...
Начал процесится в Киевский офис в результате хорошо пройденого тех интервью, мне прям все понравилось, расположене офиса, плюшки и так далее. Но потом, перкинули на Франковск, рекрутер Марта и все затухло. Если коротко, то мариновали меня молчанем, полнее неведенье, молчание на личные сообщения, комуникация по проекту с Франковским офисом проходила через пуш рекрутеров из Киевского офиса, но все равно без результатно. Если мы говорим про молчание, то речь иден не про пару часов или дней, а про мороз в более 2 недели. Очень неприятно, и некомфортно понимать что ты вроде хорошо все прошел, но нет.
Далее, ко мне потом писали уже спустя какоето время, когда я уже получил офер от другой компании, но я даже на ответил ничего, не хотелось грубить никому, просто поставил в игнор — это лучшее что я мог выдавить из себя на тот момент.

Олександр, доброго дня.
Дуже шкода, що у вас залишились неприємні враження від нашої комунікації.
Дякую, що поділились, бо і я, і компанія цінуємо фідбек, адже завжди й усюди є місце для покращень і рекрутинговий процес — не виключення.
Ситуація, про яку ви пишете, трапилась в січні 2021го, тому звісно, що могли бути затримки через святковий період і відпустки.
Власне, переглянула нашу переписку і помітила, що фідбек після технічного інтерв’ю було надано в межах 2х робочих днів. Другий етап-спілкування з проектним менеджером відбулось 12.01 в другій половині дня, а фідбек (і причини затримки) були повідомлені — 19.01 (4 робочих дні).
Оскільки не отримала від вас відповіді на декілька останніх повідомлень, (як і писала, ми зі свого боку були готові продовжувати процес та планували знайомство з замовником), зрозуміла, що вам не актуально.
В будь-якому випадку, дякую за фідбек. Я б направду не хотіла, щоб у вас залишався неприємний післясмак від нашої комунікації, тому якби раптом були ще якісь коментарі\рекомендації — відкрита до діалогу.
Бажаю вам успіхів та гарного дня!

Компания производит хорошее впечатление изначально, но после общения с рекрутером к сожалению остаётся неприятный осадок.
25.05 у меня состоялось интервью с hr менеджером Наталией Деркач. Сама по себе Наталия неимоверно приятная в общении, но... спустя неделю никакого ответа о результате интервью мне и не пришло. На мой имейл Наталья не ответила, сообщение в вайбере прочитала но также не ответила.
Отношение очень непрофессиональное

Валерія, дякуємо за фідбек, для нас дуже цінний зворотній зв’язок від наших кандидатів, бо це дає можливість покращити наші процеси.
Повністю погоджуємося, що надання фідбеку усім кандидатам — наш основний обов’язок. В даній ситуації у нас залишалися відкриті питання стосовно оформлення, що, як ми домовилися, я уточню і повернуся до Вас з відповіддю. На жаль, як вже писала Вам особисто, була впевнена, що надіслала відповідь, хоча повідомлення не було відправлено. Вайбер не є моїм основним каналом комунікації, тому не звернула уваги на повідомлення.

Нам дуже прикро, що такий кейс мав місце. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Дякую, що поділилися своїм досвідом, і сподіваємося, що цю ситуацію ми можемо вважати вичерпаною. Також, відписали Вам на пошту щодо інформації, що обговорювали раніше. Якщо у Вас залишилися питання — будемо раді поспілкуватися.

Вдалого дня

Элекс — компания со странным штабом рекрутеров. Путаются, вводят в заблуждение, падают на мороз. Лично для себя решил держаться от них подальше, ведь если с рекрутерами такие приколы, то о процессах в компании остаётся только гадать.
Общался с Мартой в джини, перешли в скайп. После первого сообщения упала на мороз и тишина. Ну, думаю, ладно. Через две недели написала Мила, открыл контакты, через пару сообщений такой диалог:

— Доброго дня, по системі з Вами комунікує моя колега.
— Я с ней поздоровался в ответ и после этого никакой коммуникации не происходило :)
-Зрозуміло, з вами зконтактує моя колега!)

Спустя день тишины уточнил, действительно ли она выйдет на связь, на что Мила меня заверила что да, выйдет.

И потом опять тишина и через 5 дней:
-Артур, добрий день,
Вибачте, ми не готові продовжити спілкування по цій вакансії.
Mila.

Никаких объяснений причин мороза, вообще ничего. Просто «да да мы с вами свяжемся» и отказ. Дальше судите сами)

Артур, доброго дня! Дякую за Ваш відгук. Для нас дуже цінно розуміти, як ми можемо покращувати процеси в нашій компанії. Cитуація, яку ви описали, рідкісна і дуже виняткова для Елексу. Зі свого боку ми будемо докладати всіх зусиль, щоб подібні кейси не мали місця. Знаю, що з Вами вже зв’язався наш рекрутер, щоб пояснити, чому трапилася міскомунікація і надати більш детальний фідбек. Гарного Вам дня і вдалих співбесід!

Працювала в Елексі 3,5 роки і була неймовірна щаслива. Компанія, яка піклується про працівників, і професіонали, з якими приємно працювати

Технічний експерт Yaroslav Porodko провів хорошу співбесіду. Питання задавав валідні і цікаві. ПМ Anna Lazor уникала незручних питаннь стосовно проекту. Архітектор Roman Kobachenko доєднався до співбесіди через 20хв після її початку і чомусь вирішив, що це вже її завершення і виглядало так, що він взагалі не розуміє де він і чому сюди прийшов. Рекрутер Bozhena Zvarych так і не надала фідбек навіть через тиждень після співбесіди. Ще на самій співбесіді я зрозумів, що не проходжу на дану вакансію, але було б гарним тоном надати кандидату фідбек, навіть якщо він негативний. Вперше спілкувався з компанією ELEKS і враження негативні.

Підтримали: Петро ПлютаArtur Torosian

Олександр, привіт!

Дякуємо за фідбек, для нас дуже цінно розуміти, де можемо покращувати свої процеси.

Цілком згідна, що надавати фідбек кандидатам, навіть тим, котрі не пройшли інтерв’ю — це обов’язково. Зі свого боку ми стараємося робити це в короткі терміни. Ваша співбесіда відбулася у середу 10.03. Розгорнутий фідбек Вам був наданий сьогодні, 16.03, тобто в межах тижня (якщо бути точним — в межах 4 робочих днів).

Також усі фідбеки, які стосуються інших учасників співбесіди, ми передамо колегам, щоб в майбутньому уникнути таких ситуацій.

Нам прикро, що перший досвід пов’язаний з компанією ELEKS міг бути кращим. Разом з тим, дуже надіємося, що він не був останнім.

ELEKS — це компанія, в якій я мав нагоду працювати майже 13 років. Компанія, яка дала змогу пройти цікавий шлях особистого розвитку від QA інженера до Chief Strategy Officer і з якою пов’язані переважно тільки приємні спогади.
За ці 10+ років ELEKS почав асоціюватися з декількома особливостями, які притаманні цій компанії. Зокрема, будучи вже давно не малою компанією, яка досягла успіху на етапі розвитку, ELEKS залишається компанією з підприємницьким духом, що зазвичай притаманно лише малим компаніям. Тут немає проблеми швидко організувати і реалізувати щось на перший погляд неймовірне і невирішуване.
Ще одне, не менш критичне — це мала дистанція влади. Побалакати про життя з СЕО або піти з ним пообідати в бістро неподалік офісу — взагалі не проблема, 100 раз сам так робив :). Відкритість і доступність менеджменту на всіх рівнях робить таку компанію, як ELEKS: ефективною, гнучкою і компанією, яка не стоїть на місці, а постійно розвивається.
І нарешті, ELEKS — це компанія з сильною корпоративною культурою, яку створюють люди, які є тут від старту компанії і люди, які сюди приходять і розділяють цю культуру. Культура ELEKS — це, як відбиток пальця або ж один з основних унікальних диференціаторів. Маючи в компанії людей з такою сильною культурою, можна досягнути ефективного росту на всіх ланках організації і як наслідок — постійний і ефективний ріст бізнесу.

Це був дійсно мега позитивний і приємний досвід.
Успіхів, ELEKS! Keep going!

Несколько HR писали часто предлагали вакансии. В итоге согласился. 2 дня изучали мою страничку Линкедина, изучали портфолио. В итоге написали что мой уровень английского «Немного будет препятствием», потому дальше не можем продолжить общение по вакансии. То есть кандидата отсеяли, ни разу даже не пообщавшись, даже по звонку обычному. Ничего. То есть работа с топ-компаниями в Штатах, более чем 5 лет — не показатель для Eleks. Спасибо что сэкономили наше общее время. Единственная компания на моей памяти, которая так поступила :))))

Вадиме, дякуємо за Ваш відгук!
Дуже прикро, що після взаємодії з нашою компанією у Вас залишився гіркий післясмак. Дійсно, у розмові з рекрутером Ви підтвердили свій рівень володіння англійською мовою — В1. Оскільки саме для данної вакансії у Product Design Office дуже критичне знання англійської мови на рівні не нижче В2, рекрутер надав Вам відмову.
Пропонуємо конструктивно вийти із цієї ситуації: організувати онлайн зустріч із викладачем нашої мовної школи і поспілкуватися англійською на довільні теми. На нашу думку, така оцінка буде більш об’єктивною.
Дуже сподіваємося, що у такий спосіб зможемо вирішити це прикре непорозуміння і розказати Вам більше про інші відкриті вакансії у Product Design Office, які зараз є в ELEKS.

Чекатимемо на Вашу відповідь, напишіть нам на [email protected]

Компанія яка сприяє особистому та професійному розвитку своїх працівників. Не зважаючи на свої розміри зберігає командний дух та має унікальне ком’юніті, якого змінивши компанію мені дуже не вистачало. Засновники та топ менеджент дуже приємні та професійні люди, які ведуть Елекс в правильному напрямку.
Я не знаю про всі проекти, та мені з проектом дуже пощастило, і в плані технологій, і особливо пощастило з командою та менеджментом. Дуже шкодувала коли звільнилася, й дуже радію що повернулася.

Працював в компанії рік часу на позиції Middle Back-End (Node.js).
В цілому дуже задоволений компанією.
Проекти є гірші, є кращі. Мені пощастило попасти на проект з дуже сильними технічно людьми, та дуже крутим РМом. Під час роботи навіть найменшого нарікання не було. Все дуже круто.

Порадував власний зал, величзна праковка для авто яка цілодобово охороняється, гора власних курсів та тренінгів, хороший колектив. Будь яке питання вирішується швидко за допомогою тікета на сапорт, що дуже радує.
Компанія видає ноутбуки HP ProBook G6, які в загальному працюють добре, але буває лагають (можливо через те, що вони на вінді ;-) ). Проблем отримати 2 монітора + ноутбук замість стандартного набору ноут + монітор проблем немає. І взагалі по технічних плюшках проблем немає. Все поміняють, поремонтують, донесуть. Треба тільки написати тікет.

По мінусах це те, що на кухнях лише 3 вида чаю (зелений, чорний і ще якийсь чорний). І на одному з поверхів реально погана кухня. Але її обіцяли поремонтувати (чого я так і не дочекався).

В загальному задоволений повністю. Хороша компанія з хорошими та розумними людьми.

Підтримали: Петро Плюта

Співпрацював із львівським офісом починаючи з серпня 2017 по листопад 2018 в ролі Test Automation Engineer.
Про компанію можу сказати лише з позитивної сторони: мінімум бюрократії, є пачка плюшок у вигляді власних івентів/курсів(лідершип був досить корисним) + компенсація повна або часткова по стороннім конференціям/воркшопам, решта стандартних плюшок по типу плаваючого графіку і т.д. Перша компанія при співпраці з якою в мене не виникло психологічного дискомфорту, все вирішувалось досить легко і безконфліктно.
Жодного разу не виникло проблем із оплатою чи некорректною поведінкою інших підрозділів.
Проект був не такий класний, як компанія. Якщо коротко:
— домен — фінанси(зі сторони замовника мало місце не бажання до кінця рокривати логіку або вимоги),
— аутстаффінг(частина команди була від сторони замовника)
— технології та архітектурні рішення були нав’язані зі сторони замовника, але знаходились на дуже високому рівні, тобто був і +, і -.
— якийсь період були обмеження стосовно робочих годин, клієнт хотів щоб більше була синхронізація по спільним робочим годинам

Особисто рекомендую компанію.