5 липня 14:04
Працював у цій компанії на посаді embedded-розробника — досвід був надзвичайно позитивний. Проєкти були цікавими та технічно складними, що дало мені можливість розвиватися як професійно, так і технічно. Колектив — дружній і завжди готовий допомогти, я дуже ціную підтримку, яку отримував від колег. Завдяки цій роботі я здобув не лише цінні навички в розробці програмного забезпечення, а й значно покращив свої знання у сфері апаратного забезпечення. Щиро вдячний за цей період і можливість бути частиною команди.
Окрема щира подяка данцям — як співробітникам, так і всій компанії. У перший рік війни вони простягнули руку допомоги українським родинам, надали прихисток і турботу. Це був справжній прояв людяності та солідарності, який я завжди пам’ятатиму. Для мене це була не просто робота — це було відчуття підтримки й тепла, як у другому домі.
Окремо хочу відзначити особливу робочу культуру, притаманну данській компанії. Тут панує довіра та відкритість — співробітникам надається велика свобода у прийнятті рішень і реалізації ідей, без зайвого мікроменеджменту. Це створює простір для креативності та ініціативності. Ієрархія в компанії — дуже плоска, спілкування відбувається на рівних, незалежно від посад: усі звертаються один до одного на «ти», і кожна думка має значення. Компанія щиро дбає про work-life баланс: немає культури понаднормової роботи, передбачені щедрі відпустки та лікарняні. А ще мені дуже імпонує їхня прямолінійність — відкрита, чесна зворотна связь заохочується, що сприяє здоровим і конструктивним стосункам у команді.