Мені також дуже сподобалося працювати в цій компанії на позиції Embedded розробника. Я вдячний за цей досвід, та час проведений там, адже це була чудова можливість реалізуватися як розробник.
Особливо цінним для мене стало дружнє ставлення між співробітниками та їхня готовність завжди прийти на допомогу у вирішенні будь-яких питань. Ця атмосфера зробила роботу надзвичайно комфортною. Керівництво також було завжди відкритим і підтримувало наші ідеї, що чудово мотивувало.
Працюючи над дійсно цікавими та складними проєктами, я не лише отримав задоволення, а й помітно виріс як професіонал.
Я щиро рекомендую усім, хто шукає місце, де можна працювати у чудовій команді і при цьому постійно розвиватися.
Працював у цій компанії на посаді embedded-розробника — досвід був надзвичайно позитивний. Проєкти були цікавими та технічно складними, що дало мені можливість розвиватися як професійно, так і технічно. Колектив — дружній і завжди готовий допомогти, я дуже ціную підтримку, яку отримував від колег. Завдяки цій роботі я здобув не лише цінні навички в розробці програмного забезпечення, а й значно покращив свої знання у сфері апаратного забезпечення. Щиро вдячний за цей період і можливість бути частиною команди.
Окрема щира подяка данцям — як співробітникам, так і всій компанії. У перший рік війни вони простягнули руку допомоги українським родинам, надали прихисток і турботу. Це був справжній прояв людяності та солідарності, який я завжди пам’ятатиму. Для мене це була не просто робота — це було відчуття підтримки й тепла, як у другому домі.
Окремо хочу відзначити особливу робочу культуру, притаманну данській компанії. Тут панує довіра та відкритість — співробітникам надається велика свобода у прийнятті рішень і реалізації ідей, без зайвого мікроменеджменту. Це створює простір для креативності та ініціативності. Ієрархія в компанії — дуже плоска, спілкування відбувається на рівних, незалежно від посад: усі звертаються один до одного на «ти», і кожна думка має значення. Компанія щиро дбає про work-life баланс: немає культури понаднормової роботи, передбачені щедрі відпустки та лікарняні. А ще мені дуже імпонує їхня прямолінійність — відкрита, чесна зворотна связь заохочується, що сприяє здоровим і конструктивним стосункам у команді.
Ektos — это компания, где любой Embedded Dev получит потрясающее развитие в своей сфере. Разнообразие проектов, технологий, микроконтроллеров и направлений зашкаливают!) И конечно же люди — они потрясающие. Да, бывали спорные моменты, но все быстро решалось в процессе обсуждения, ребята всегда готовы помочь и подсказать (иногда с сарказмом, но это только добавляет шарма))) Однозначно рекомендую всем, кто гонится за развитием и здоровым микроклиматом в коллективе!