20 січня 19:14
ekreative часто проводила ініціативи для старту — через інтернатуру відбувся мій старт в IT як дизайнера. Я пропрацювала тут 4 роки і 3 місяці. В команді чудово налаштовані hr процеси — якісний рекрутинг, онбординг, все розписано, а якщо виникали якісь питання — вони оперативно вирішувались. Багато бенефітів і плюшок — від англійської і страховки до покриття підписок, залу. Класні івенти, сучасний, приємний офіс. Багато вихідних, гідна винагорода, personal development plan. Взагалі весь розвиток як спеціаліста заоохочується і компенсовується, особливо якщо вам подобається AI. Компанія займалась благодійністю ще до війни, і продовжує це робити. По людях — Всі pm завжди були партнерами, з класними софтскілами, які справді переживали за проект. Без скрін трекалок, без мікроменеджменту, все на довірі. Мій дизайн відділ був для мене чимось рідним, за чим я до сих пір сумую, і дуже вдячна Ромі Шпильовому за менторство, з ним мій дизайн виріс в х2. З деякими дизайнерами ми працюємо на спільних проектах до сих пір, от настіки круті там люди. Довелось піти по особистих причинах, але з компанією розійшлись на позитивній ноті. Мінуси писать не буду, вони очевидно будуть в будь-якій компанії. Щиро вдячна ek за все і зичу компанії успіхів 💙